Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-Φιλιώ-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Δήμητρα παγώνει με το θέαμα. 

Θα ραγίσουν καρδιές…

Στη Γη της Ελιάς η αστυνόμος αναπτύσσει μία πάρα πολύ δυνατή σχέση με τη Φιλιώ. Και θα δεθεί μαζί της πάρα πολύ, υποδυόμενη την μπέιμπι σίτερ της μικρής. Η Δήμητρα περνά μαζί της πάρα πολύ χρόνο και κάνει τα πάντα για να την εμπιστευθεί.

Η Φιλιώ στην αρχή είναι πάρα πολύ διστακτική απέναντι στην υπαστυνόμο. Σιγά-σιγά αρχίζει να αλλάζει τη συμπεριφορά της και εμπιστεύεται τη Δήμητρα. Όχι βέβαια ολοκληρωτικά, αλλά μιλάει με την υπαστυνόμο και της αποκαλύπτει αρκετά πράγματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Η Γη της Ελιάς-Φιλιώ-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Πάντως, αυτά δεν είναι επαρκή ακόμη για να πετύχει τον στόχο της. Έτσι, η Δήμητρα θα αναγκαστεί να φτάσει μόνη της στην πικρή αλήθεια, μέσα από πολύωρες έρευνες και αρκετό ψάξιμο.

Ο στόχος της είναι ξεκάθαρος. Πρέπει να κλείσει τον Κυριάκο στη φυλακή γιατί είναι σίγουρη ότι κακοποιεί τη Φιλιώ. Όμως η τελευταία δεν λέει τίποτα και η Δήμητρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Φιλιώ παραμένει σιωπηλή και αρκετά πονεμένη. Και στο σώμα αλλά και στην ψυχή.

Η υπαστυνόμος σκέφτεται διάφορα προκειμένου να ανοιχθεί η μικρή και να της πει όλη την αλήθεια. Εκείνη όμως δεν λέει κουβέντα, μέχρι που μία κίνησή της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια γύρω από την κακοποίηση που δέχεται από τον ίδιο της τον πατέρα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Δημοσθένης δείχνει στον Λεωνίδα το αδίσταχτό του πρόσωπο

Η Γη της Ελιάς-Φιλιώ-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πουλήσαν την Αδερφή της Ασπασίας

Μία μέρα, την ώρα που η Δήμητρα είναι μαζί με τη Φιλιώ και συζητούν, η υπαστυνόμος ζητάει από τη Φιλιώ να τη βοηθήσει με το ντύσιμο. Και τότε θα έρθει η αποκάλυψη στη σειρά του Mega.

Ξαφνικά, παρατηρεί στο σώμα της μικρής τις μελανιές και μάλιστα σε περίεργα σημεία. Η Φιλιώ παθαίνει σοκ. Συνειδητοποιεί πως τα σημάδια της φάνηκαν και τρέχει να τα καλύψει, όπως της έχει μάθει ο πατέρας της.

Και η Δήμητρα όμως παγώνει αντικρίζοντας το θέαμα. Πλέον είναι απόλυτα σίγουρη. Ο Κυριάκος κακοποιεί βάναυσα το παιδί του! Δίχως δεύτερη σκέψη, η υπαστυνόμος τηλεφωνεί στον Κουράκο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη Της Ελιάς: Ο Φίλιππος βοηθά την Ειρήνη να το σκάσει

Τοποθετούνται κρυφές κάμερες και κοριοί στο σπίτι. Η δράση του Κυριάκου αναμένεται επιτέλους να λάβει πολύ σύντομα τέλος. Η Δήμητρα ετοιμάζεται να του περάσει χειροπέδες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close