Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Όταν ο Κουράκος έχει πιο πολυποίκιλη ερωτική ζωή από την δική σου…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 141 στις 26/3/2023

Επεισόδιο 141

Κυριακή

Το ειδύλλιο του Κουράκου με την Ευτυχία παίρνει το δρόμο για την εκκλησία και η νεαρή γυναίκα πηγαίνει μαζί με την Άννα για να διαλέξει νυφικό. Η Δήμητρα εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς και ζητάει από τον παππού της να κάνει άμεση καταγγελία.

Παράλληλα δίνει όλο και μεγαλύτερο ερωτικό πάτημα στον Κυριάκο θέλοντας να τον παγιδέψει. Η Μυρτάλη προσλαμβάνει την Αντωνία στο εργαστήριο. Ο Άρης συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-εισαγγελέας-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα συλλαμβάνει τον Κυριάκο

Ο Στάθης ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης μάθει την αλήθεια για το Φίλιππο και την Ειρήνη, γνωρίζοντας ότι θα ξεσπάσει έντονα στην Ασπασία. Ο Δημοσθένης ασκεί πίεση στον Κωσταντίνο να συνεχίσουν τις παρανομίες αλλά ο Κωσταντίνος αρνείται κατηγορηματικά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 142 στις 27/3/2023

Επεισόδιο 142

Δευτέρα

Ο Αποστόλης με την Αναστασία περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι ενώ η Αλκμήνη εξομολογείται στην Αντωνία ότι είχε αισθήματα για την Δήμητρα και η Αντωνία δείχνει αρχικά ότι δεν την πειράζει. Στο μεταξύ ο Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Δημοσθένης δείχνει στον Λεωνίδα το αδίσταχτό του πρόσωπο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πουλήσαν την Αδερφή της Ασπασίας

Η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη με αυτή την απόφαση του θεωρώντας πως θα τον φέρει σε ρήξη με το Δημοσθένη και θα κινήσει υποψίες. Η Ισμήνη επιμένει στον ισχυρισμό ότι χώρισε με τον Κωσταντίνο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων ενώ παράλληλα παλεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της βλέποντας τη ζωή της να διαλύεται.

Η Ασπασία αποφασίσει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στο Δημοσθένη και του επιβάλει την παρουσία της Δήμητρας στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης υπό άκρα μυστικότητα πουλάει τους ελαιώνες του στην Ιουλία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 143 στις 28/3/2023

Επεισόδιο 143

Τρίτη

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά, η Χάιδω και ο Λυκούργος επιστρέφουν στη Μάνη.

Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί πως η κόρη του μετακόμισε πάλι στο πατρικό της και δεν έχει ιδέα τι έχει μεσολαβήσει. Η Ειρήνη το σκάει απ’ το σπίτι της και εξομολογείται στο Λεωνίδα πως πηγαίνει ακόμα στο σχολείο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία χωρίζουν για άλλη μια φορά

Η Δήμητρα εντοπίζει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της μικρής αναγκάζοντας τον Κουράκο και το Μιχάλη να αναλάβουν δράση. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ψάχνουν την Ειρήνη ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική τους λένε ψέματα για να την καλύψουν.

Μετά τις καινούργιες ζωγραφιές που ανακάλυψε η Δήμητρα στο δωμάτιο της Φιλιώς ο εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 144 στις 29/3/2023

Επεισόδιο 144

Τετάρτη

Η Αλκμήνη ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει με την Αντωνία ενώ η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου.

Η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο. Ο Δημοσθένης ενημερώνει το Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί επ’ αόριστον.

Ο Λυκούργος προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Κωσταντίνο αλλά οι προσπάθειές του είναι άκαρπες. Ο Δημοσθένης και  η Ασπασία αγωνιούν για την Ειρήνη ενώ η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξετυλίγει το κουβάρι στην υπόθεσης παιδεραστίας

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαργαρίτα-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κρυφή συμφωνία Ιουλίας – Δημοσθένη για τους ελαιώνες

Την ίδια ώρα ο Λεωνίδας φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της αποφασίζει να χωρίσει με την Ειρήνη. Η Ευτυχία διαλέγει νυφικό όμως την στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη και δεν μπορεί να χαρεί τη νέα της ζωή.

Ο Άρης κρύβει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 145 στις 30/3/2023

Επεισόδιο 145

Πέμπτη

Το υλικό από τις κάμερες ενοχοποιεί τον Κυριάκο και η αστυνομία κινείται άμεσα για να τον συλλάβει. Ο Άγγελος καταρρακωμένος ζητάει από τον Λυκούργο να τον βοηθήσει να πάρει κηδεμονία της εγγονής του. Στο μεταξύ ο Πότης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άννα όμως εκείνη δε δείχνει να ανταποκρίνεται στο φλερτ του.

Ο Δημοσθένης υπό την απειλή όπλου απαιτεί από το Λεωνίδα να του πει που βρίσκεται η κόρη του. Η Αρετή καρφώνει στην Ασπασία και το Δημοσθένη ότι είδε την Ειρήνη στην καφετέρια και πηγαίνουν εκεί για να την πείσουν να γυρίσει πίσω σπίτι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κυνηγάει τον Ανδρέα με καραμπίνα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ένα πτώμα έξω από το αστυνομικό τμήμα σκορπά τον τρόμο

Οι αντιδράσεις της Ειρήνης όμως δεν θα τους αρέσουν καθόλου. Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι ο Στέφανος χώρισε με την Ελένη και η χαρά της δεν περιγράφεται. Ο Λυκούργος προχωράει στο διαζύγιο της Ισμήνης με τον Κωσταντίνο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 146 στις 31/3/2023

Επεισόδιο 146

Παρασκευή

Η Αθηνά επισκέπτεται το Μιχάλη και τρομοκρατημένη του λέει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να την σκοτώσει και υποψιάζεται πως ο Αλέξης βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές απειλές που δέχεται.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να του τρίξει τα δόντια για μια ακόμη φορά. Ταυτόχρονα στρέφεται στον Κουράκο προκειμένου να βρει ποιος την απειλεί. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης στριμώχνει εκ νέου τον Αλέξη ο όποιος αρχίζει να πανικοβάλλεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα περιμένει το παιδί του Μάνου

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: 3 Μανιάτες και 1 Αθηναίος γράφουν τον επίλογο

Ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρών στην διακίνηση ναρκωτικών “καίει”  τον Άρη. Ο Κουράκος ανακρίνει την Εύα η οποία επιμένει πως δεν ξέρει για τα κρυμμένα ναρκωτικά στο σπίτι.

Ο μόνος που πιστεύει στην αθωότητα της είναι ο Χρήστος. Ο Άρης λέει στο Δημοσθένη ότι η αστυνομία βρήκε τα ναρκωτικά και συνέλαβε την Εύα. Ο Δημοσθένης έξαλλος με την οικονομική ζημιά δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και τον απειλεί. Έντρομος για πρώτη φορά ο Άρης συνειδητοποιεί με ποιον έχει μπλέξει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 147 , 148 , 149

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close