Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Ευτυχώς μετά από τόσα φονικά έρχεται και ένας γάμος…

Η Ευτυχία και ο Γιώργης μετά την απόφασή τους, να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους κάνουν ένα ακόμα βήμα και ετοιμάζονται να παντρευτούν και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Κουράκος με την Ευτυχία αρχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Μάνη, σαν ζευγάρι χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά και τα σχόλια που γίνονται πίσω απ’ την πλάτη τους.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα συλλαμβάνει τον Κυριάκο

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: O Δημοσθένης δείχνει στον Λεωνίδα το αδίσταχτό του πρόσωπο

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και έτσι αποφασίζουν να κάνουν άμεσα το επόμενο βήμα: “Λοιπόν, πάει κι αυτό. Ας αρχίσουμε τώρα τις ετοιμασίες για το γάμο μας. Δε βρίσκω το λόγο να το καθυστερούμε πια”, της λέει ο Γιώργης και η Ευτυχία τρελαίνεται απ’ τη χαρά της. Την επόμενη κιόλας μέρα ενημερώνει την κολλητή της και μέλλουσα κουμπάρα της: “Αννούλα μου παντρευόμαστε. Από αύριο κιόλας πρέπει να πάω να δω νυφικό και εννοείται ότι σε θέλω μαζί μου. Δεν έχω κανέναν άλλον εκτός από σένα”, της τονίζει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Πουλήσαν την Αδερφή της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας

Έτσι η Ευτυχία πηγαίνει μαζί με την Άννα για να διαλέξει νυφικό και οι δύο κοπέλες είναι πολύ χαρούμενες. Η Ευτυχία φοράει το ένα νυφικό μετά το άλλο και Άννα συγκινημένη της λέει πόσο όμορφη είναι. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται και Ευτυχία με το Γιώργη διαλέγουν τα προσκλητήρια του γάμου: “Όσο πιο απλά τόσο καλύτερα νομίζω”, αναφέρει η Ευτυχία ενώ ο Γιώργης την ρωτάει: “Θέλεις μετά να καθίσουμε με την ησυχία μας να δούμε ποιους θα καλέσουμε; Αν και εγώ θα ήθελα όλη την Μάνη αν γινόταν”, της επισημαίνει. Όλα πάνε καλά και συμφωνούν να γίνει ο γάμος σε 10 μέρες.

Δείτε ακόμα: Η Γη Της Ελιάς: Ο Φίλιππος βοηθά την Ειρήνη να το σκάσει

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία χωρίζουν για άλλη μια φορά

Η Ευτυχία διάλεγε τελικά το νυφικό που θα βάλει αλλά ξαφνικά το χαμόγελο της κόβεται απότομα. Για μια ακόμη φορά της έρχεται στην μνήμη η στιγμή που σκότωσε τον Ανέστη. Εκείνος ο φόνος την στοιχειώνει ακόμα και δεν μπορεί να χαρεί τη νέα τη ζωή. Όπως θα δούμε σύμφωνα με το περιοδικό TV 24 η Ευτυχία θα βασανιστεί πολύ. Θέλει να μιλήσει στο Γιώργη, θέλει να βγάλει από πάνω τους εκείνη τη σκιά που την σκεπάζει, αλλά δεν τολμά. Τα πάντα για το γάμο τους είναι έτοιμα, είναι έτοιμη όμως κι Ευτυχία;

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξετυλίγει το κουβάρι στην υπόθεσης παιδεραστίας

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Κρυφή συμφωνία Ιουλίας  Δημοσθένη για τους ελαιώνες

Θα παντρευτούν και μετά θα πει την αλήθεια ή μήπως δεν θα φτάσουμε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας; Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο γάμος του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι ένα από τα σημαντικά γεγονότα που θα κλείσουν τη φετινή σεζόν. Ακόμα όμως βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ευτυχία θα πει την αλήθεια στον Γιώργη κάποια στιγμή, με όποιο κόστος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close