Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Γιώργης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ευτυχία συναντά τον Γιώργη και φεύγει δακρυσμένη.

Αμαν βρε Κουράκο τράβα στην Ευτυχία να δούμε Στάθη – Ιουλία 😍😍😍

Τα συναισθήματά της Ευτυχίας προς τον Γιώργη όλο και δυναμώνει καθώς η κοπέλα δεν μπορεί να το βγάλει απ’ το μυαλό της όμως ο Γιώργης και Ιουλία κάνουν ακόμα μία συζήτηση και αποφασίζει να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στον γάμο τους.

Αν και μετά το γάμο μας είδα κάποια πράγματα που δε μου αρέσουν Ιουλία όπως το ότι είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που θέλει πάντα να γίνεται το δικό της ας προσπαθήσουμε δεν έχουμε κλείσει ούτε ένα χρόνο γάμου, είναι τα λόγια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σταυρός Βρεττάκος ο γιος του Ιάκωβου και το κλεμμένο δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευτυχία δεν κλείνει μέσα τον Ανέστη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Λίγο αργότερα η Άννα μαθαίνει ότι η Ιουλία και ο Γιώργης είναι ξανά μαζί και μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στην Ευτυχία, Ευτυχία μου ξέρω ότι θα στεναχωρηθείς με αυτό που θα σου πω αλλά θα το μάθεις έτσι κι αλλιώς, ο Κουράκος είναι ξανά μαζί με την Ιουλία μάλλον τα ξαναβρήκανε, της λέει και η κοπέλα μόνο που δε λιποθυμάει από το σοκ.

Η επανασύνδεση τον Κουράκου με την Ιουλία παγώνει την Ευτυχία που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους ενώ η Ιουλία με τον Κουράκο παλεύει να βρει τα πατήματα του αλλά η αμηχανία ανάμεσα τους είναι έκδηλη, στο μεταξύ η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Λίγο αργότερα όμως η Ευτυχία έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια συναντάει τον Γιώργη και τον ρωτάει ευθέως: είναι αλήθεια ότι εσύ και η Ιουλία τα ξαναβρήκατε; του λέει πικραμένη και ο Γιώργης της το επιβεβαιώνει: Ναι Ευτυχία ξαναγύρισα στην Ιουλία είπαμε να το δοκιμάσουμε μια ακόμη φορά αν μπορεί να σωθεί ο γάμος μας, απαντάει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ένα βήμα πριν το κέρατο

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Παράλληλα, ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία: Ιουλία άκουσέ με και πάρτο απόφαση να προχωρήσεις και να κάνεις άμεσα ένα παιδί με τον Κουράκο μόνο έτσι θα σώσεις τον γάμο σου, της λέει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close