Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ακυρώνει την  Έυα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Στάθη να ακυρώνει την Έυα.

Τι έγινε Στάθη μου ;;; Γιατί σου συμβαίνει αυτό… Θεματάκι μυρίζομαι, είσαι και εσύ ανισόρροπος βρε παιδί μου …

Όσο η Εύα ψάχνει νέο σπίτι στη Μάνη, τόσο ο Στάθης ξενερώνει και απομακρύνεται, στην γη της ελιάς. Εκείνη, είναι πλέον φανερά ενθουσιασμένη από αυτή τη σχέση και ετοιμάζεται να κάνει μία νέα αρχή στο πλευρό του. Θέλει να τα παρατήσει όλα, για να είναι δίπλα του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Έυα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει σε μπελάδες Λυκούργο και Χάιδω

Τα έργα για την ξενοδοχειακή μονάδα, συνεχίζονται. Η Εύα, με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης, νοικιάζει ένα μικρό σπίτι για να στεγάσει τον εαυτό της αλλά και τον έρωτά της με τον Στάθη.

Ο Στάθης στην αρχή χαίρεται, αργότερα, όμως, θα δείξει αρκετά δυσαρεστημένος με το βήμα που έκανε η Εύα για το νέο της σπίτι, στην γη της ελιάς. Η Εύα κάνει γρήγορα βήματα, τα οποία τρομάζουν τον αγαπημένο της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Έυα

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Έτσι, χωρίς να το καταλαβαίνει, του ζητάει ήδη να φέρει λίγα πράγματά του στο σπίτι τους. Του ζητάει να μένει μέρες και βράδια ολόκληρα. Μάλιστα, κάνει χώρο στην ντουλάπα της, για να μπορέσει και ο Στάθης να πάει δικά του πράγματα. Μόνο που, δεν πηγαίνουν όλα όπως τα σχεδιάζει…

Ο Στάθης δεν είναι έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο βήμα. Ειδικά μετά την Αρετή και την Ιουλία. Παρόλο που αισθάνεται δεμένος κι ερωτευμένος, δε μπορεί να αφήσει ξανά το δικό του σπίτι, τόσο απλά. Επομένως, απορρίπτει την πρόταση της Εύας για συγκατοίκηση, με τα πρώτα μαύρα σύννεφα να σκεπάζουν τη σχέση τους.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Το οικογενειακό μυστικό των Βρεττάκων βγαίνει στην φόρα

Ποια στάση θα κρατήσει η Εύα απέναντί του; Θα συνεχίζει να τον πιέζει ή θα κάνει πίσω, δίνοντάς του χώρο και χρόνο; Σύμφωνα με το Youfly.com το ζευγάρι θα διχαστεί έντονα, με την Αρετή να καραδοκεί…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close