Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα λογικά της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια  της σειράς θα είναι σοκαριστικές  καθώς θα δούμε πως η Αρετή χάνει τα λογικά της

Και πότε τα είχε τα λογικά της θα μου πείτε; Λέμε τώρα! Και συ Στάθη…Αφιερωμένο:Σαν απόκληρος γυρίζω… Καλε μην ταράζεσαι πήγαινε στην συμπεθέρα Χάιδω να σε φιλοξενήσει ή προτιμάς Κουράκο να σαι και σίγουρος για τα χειρότερα;;;

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Η δίκη του Φίλιππου φτάνει στο τέλος της και όλα δείχνουν ότι θα αθωωθεί, καθώς οι μαρτυρίες σχεδόν όλες είναι υπέρ του. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος και η Αρετή έχουν πλέον καταλάβει πως ο Στάθης έχει ταχθεί στο αντίπαλο στρατόπεδο και δεν χάνουν ευκαιρία να τον στριμώξουν: «Μας πούλησες! Δεν ντρέπεσαι να υποστηρίζεις τον φονιά του γιου σου; Μέχρι εκεί έφτασες;», του λέει με απίστευτο θυμό η Αρετή

Αυτή η προδοσία όμως, φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και όλα δείχνουν πως η Αρετή θα λογαριαστεί μια και καλή μαζί του μετά τη δίκη, τόσο για τη στάση που κράτησε σε αυτήν όσο και για την ερωμένη του. «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μη σκοτίζεσαι και θα του δείξω εγώ», ισχυρίζεται στον Στέφανο και το εννοεί, αφού σχεδιάζει να «εξοντώσει» τον Στάθη.

Το ξύλο της Αρετής στην Εύα στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ξαφνικά μένει στον δρόμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 177 , 178 , 179 , 180α , 180β

Την ίδια στιγμή το πάθος μεταξύ Στάθη και Εύας φουντώνει και το ζευγάρι βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του. Στο μεταξύ η Χρυσούλα, που πριν λίγες μέρες έχει δει τον Στάθη με την Εύα, πηγαίνει στην Αρετή και της αποκαλύπτει με ποια γυναίκα την απατάει ο Στάθης κι εκείνη γίνεται έξαλλη:

«Τι λες τώρα; Με αυτή την ξενομερίτισσα που είχε το θράσος να πατήσει και στο μαγαζί μου και να με αντικρύσει στα μάτια; Αμ, θα της τα βγάλω εγώ τα μάτια», λέει ανάμεσα σε πολλές ακόμα κατάρες!

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό μυστικό που ενώνει Αντιγόνη και Μαρία

Αμέσως παίρνει φόρα η Αρετή και αφού βρίσκει πρώτα και βρίζει τη Μαργαρίτα, στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας. Αφού τη στολίζει από πάνω μέχρι κάτω, της ρίχνει ένα γερό χαστούκι και την αρπάζει από τα μαλλιά: «Θα σε τσουλομαδήσω. Θα σου τα δώσω να τα φας τα κατσόμαλλα, που μου ξελόγιασες τον άντρα», της φωνάζει έξαλλη. Η Αρετή φεύγει και αφήνει την Εύα σε κακά χάλια.

Η κοπέλα τηλεφωνεί στον Στάθη και ταραγμένη του λέει: «Ελα από το σπίτι σε παρακαλώ, θέλω να σου πω». Ο Στάθης πηγαίνει και μαθαίνει από την Εύα για την επίθεση της Αρετής και γίνεται έξαλλος: «Συγγνώμη, Εύα. Σε είχα προειδοποιήσει ότι δεν είναι καλά και να προσέχεις. Δεν πάει άλλο με αυτή τη γυναίκα, είναι τρελή», λέει και φεύγει για να ζητήσει τα ρέστα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή-Εύα

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος σε Ιουλία- Εγώ άλλαξα την διαθήκη

Ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι με σκοπό να συγκρουστεί με την Αρετή, αλλά εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Αρετή τον πετάει στην κυριολεξία έξω. Ο Στάθης ξαφνικά μένει στον δρόμο και ο Ιάκωβος τον προσκαλεί να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα η Αρετή συναντά την Εύα στο καφενείο και αυτή τη φορά την ξεφτιλίζει δημοσίως.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close