Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα έρχεται και φέρνει ανατροπές

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Ελπίδα βασανίζει την Αθηνά στις φυλακές

Να μην πάρουμε  μια ανάσα δηλαδή;; Πάντως αν η Ελπίδα είναι σαν την κακοκαιρία την κάτσαμε τη βάρκα σας το λέωωωωω

Η Γη της Ελιάς μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα χιλιάδων τηλεθεατών και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η νέα δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, ήρθε στο Mega για να σπάσει ρεκόρ και φεύγει με μεγάλη ταχύτητα για τη δεύτερη σεζόν.

Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα έρχεται και φέρνει ανατροπές

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Γιώργη-Ιουλία στο Β κύκλο

Η νέα σεζόν λοιπόν έρχεται με μεγάλες αλλαγές και με μία ανατροπή που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου, έκαναν πρόταση σε μια κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία είπε το ναι.

Η τραγουδίστρια που μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Ο λόγος για την Ελπίδα, η οποία συμφώνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς της.

Η Ελπίδα θα υποδυθεί μία πολύ σκληρή γυναίκα, μία δεσμοφύλακα, η οποία θα βρίσκεται στις φυλακές που θα μεταφερθεί η Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη.

Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα έρχεται και φέρνει ανατροπές

Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει το λόγο που είπε το «ναι» στη Γη της Ελιάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Άντζελα Γκερέκου σύμφωνα με το tv-24.gr , η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είπε το «ναι» στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα έρχεται και φέρνει ανατροπές

Η ίδια εξήγησε πως η σειρά λειτούργησε πολύ θετικά στην ψυχολογία της μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ τόνισε πως θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέσα από τη σειρά προβάλλεται η ομορφιά της Μάνης. Η ίδια άλλωστε δείχνει πως περνάει πολύ καλά στα γυρίσματα της σειράς (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει από τα backstage).

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε επίσης Η Γη της Ελιάς: Η Εύα είναι έγκυος ή βαριά άρρωστη

«Ήρθε η στιγμή να το κάνω και μέσα από την θέση μου ως πρόεδρος υπάρχει μια μεγαλύτερη ευελιξία και συνδέεται άμεσα με την προβολή της χώρας μας μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο ”Η Γη της Ελιάς”.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στην φυλακή

Με την συγκεκριμένη σειρά γίνεται ανάδειξη μέσα από την μυθοπλασία και την τοπική ταυτότητα της Μάνης και των γύρων περιοχών. Είπα το ναι χωρίς αυτό να ενοχλήσει την την βασική αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη που έχω ως πρόεδρος του ΕΟΤ.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Επανένωση Λεωνίδα Άννας στο φινάλε;

Η σειρά αυτή είναι μια μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη σε εμένα σε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι όσοι έχουν χάσει αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι η απώλεια αλλά θα βρούμε την δύναμη», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close