Η Γη της Ελιάς-Εύα-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μπορεί να δούμε την Εύα έγκυο ή βαριά άρρωστη.

Την βλέπουμε την Αρετή πρώτη θέση στο ψυχιατρείο αν συμβεί κάτι τέτοιο και το μάθει…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει την Εύα να ταλαιπωρείται από έντονες αδιαθεσίες. Δεν αντέχει και πηγαίνει στην Αντιγόνη να κάνει κάποιες εξετάσεις. Η Αντιγόνη της λέει πως δεν είναι κάτι σοβαρό και πως ένιωσε έτσι επειδή ήταν νηστική και είχε πιει πολλούς καφέδες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης πριν πέσει νεκρός ηχογραφεί την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Όμως οι αδιαθεσίες της Εύας θα συνεχιστούν στα επόμενα επεισόδια και ίσως η Βάνα, θέλει να μας προετοιμάσει…για τα ευχάριστα. Στο μεταξύ η Εύα όσο και να θέλει να φύγει από την Μάνη δεν μπορεί. Οι δουλειές της και οι υποχρεώσεις της όσο πάνε και αυξάνονται, οπότε θα γίνει μόνιμη κάτοικος Αρεόπολης αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένη θέλω να σταματήσουμε την συνεργασία μας

Ο Στάθης τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να την διεκδικεί και να την παρακαλεί να γυρίσει πίσω. Η Εύα είναι αμετανόητη παρόλο που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του, διότι φοβάται πως όταν γυρίσει θα γίνουν μία από τα ίδια.

Η Γη της Ελιάς-Εύα-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο

Ο Στάθης όμως της υπόσχεται πως θα αλλάξει. Έχει μετανιώσει πραγματικά που όλον αυτόν τον καιρό δεν της έδινε την προσοχή που της άξιζε και που δεν έκανε ούτε μία υποχώρηση για να ικανοποιήσει τα θέλω της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική δεν θέλει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Αν οι αδιαθεσίες συνεχιστούν τότε δύο πράγματα…παίζουν. Είτε η Εύα είναι έγκυος και στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα δούμε τους δυο τους, πιο ερωτευμένους από ποτέ να χτίζουν την δική τους οικογένεια, είτε η Εύα είναι βαριά άρρωστη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Κάτι που ίσως να είναι βολικό, αν η Βάνα θέλει τον Στάθη και την Ιουλία αναγκαστικά και πάλι μαζί. Όπως και να ‘χει θα το ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close