Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ιουλία χωρίζουν

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού θα δούμε πως έρχεται ό οριστικός χωρισμός για Γιώργη-Ιουλία στο Β κύκλο

Από εδώ το πάει από εκεί το φέρνει η Βάνα, Ιουλία και Στάθης θα είναι μαζί στην επόμενη σεζόν. ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

H δραματική σειρά του MEGA πρόκειται να επιστρέψει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με ακόμη πιο δυνατή συνέχεια και τα δεδομένα ανατρέπονται. Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας μία απορία που θα μας απασχολήσει είναι η σχέση της Ιουλίας και του Γιώργη που φτάνει στο τέλος της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Το Mega εγκαινίασε τη συνεργασία του με την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου και τη δημιουργική ομάδα τους παρουσιάζοντας την καθημερινή δραματική σειρά η γη της ελιάς η οποία σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης έναντι του ανταγωνισμού.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Επανένωση Λεωνίδα Άννας στο φινάλε;

Έτσι πήραν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων που προβλέπει να είναι ακόμη πιο δυνατός επιφυλάσσοντας περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές στην καθημερινότητα των ηρώων. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTv, ένα από τα ζευγάρια που πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα στα νέα επεισόδια είναι η Ιουλία και ο Γιώργης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στην φυλακή παλεύει να αποδείξει πως είναι αθώα

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Εκείνη αν και πέρασαν από διάφορα στάδια μεμονωμένα και μη μέχρι να καταλήξουν μαζί το τελευταίο διάστημα βλέπουν ότι η αγάπη και η φροντίδα που τους κυρίευσε έχει αρχίσει να χάνεται σιγά-σιγά και τη θέση τους να καταλαμβάνουν τα προβλήματα και οι γκρίνιες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα είναι έγκυος ή βαριά άρρωστη

Αυτά έχουν να κάνουν με τη σκιά του Στάθη που τους κυνηγάει και το γεγονός πως ο Γιώργης δεν μπορεί να ξεπεράσει τη ζήλια και την ανασφάλεια που έχει για τον πρώην αγαπημένο σύντροφο της Ιουλίας.  Επιπλέον σημαντικό ρόλο στη φθορά που έχει προκληθεί στη σχέση τους παίζει και το γεγονός ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης πριν πέσει νεκρός ηχογραφεί την Αθηνά

Ο Γιώργης αρκετό καιρό μετά την ανακοίνωση της Ιουλίας ότι θέλει να σταματήσουν τις όποιες προσπάθειες για παιδί προτείνει να προχωρήσουν σε εξωσωματική. Εκείνη όμως δεν θέλει ούτε να το ακούει. Όλα αυτά κάνουν την Ιουλία να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον της στο πλευρό του αστυνόμου Κουράκου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένη θέλω να σταματήσουμε την συνεργασία μας

Κάποια στιγμή λοιπόν η γυναίκα ζητάει λίγο χρόνο να μείνει μόνη της και να σκεφτεί αν είναι πραγματικά ευτυχισμένη ή όχι. Λίγο καιρό μετά η Ιουλία καλεί τον Γιώργη και του ανακοινώνει ότι θα χωρίσουν ήρεμα και να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Ο Γιώργης αν και υποψιάζεται ότι η Ιουλία θέλει να τρέξει ξανά στην αγκαλιά του Στάθη προσπαθεί να το αποβάλει από το μυαλό και αποδέχεται την απόφαση της. Μένει να δούμε τι θα συμβεί στη ζωή του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού από εδώ και πέρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close