Η Γη της Ελιάς-Λεωνίδας-Άννα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές, αφού μπορεί να δούμε επανένωση Λεωνίδα Άννας στο φινάλε. 

Την πίστη της έχεις βγάλει της Αννούλας ρε Λεωνίδα. Γύρνα να τελειώνουμε!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα είναι έγκυος ή βαριά άρρωστη

Η Άννα στην προσπάθειά της να κάνει τον Λεωνίδα να γυρίσει πίσω επιστρατεύει τον Πότη και μαζί στήνουν μία “πλεκτάνη”. Δασκαλεύει τον Πότη να του πει πως η Άννα είναι με κάποιον άλλον, νέο, όμορφο και έξυπνο και πως τον έχει ξεπεράσει προ πολλού.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Αντί όμως ο Λεωνίδας να κυνηγήσει την Άννα από πίσω και να την διεκδικήσει, όπως ήλπιζε η ίδια, θυμώνει ακόμη περισσότερο που προχώρησε την ζωή της και γίνεται ακόμη πιο απότομος και εχθρικός μαζί της.

Η Γη της Ελιάς-Λεωνίδας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης πριν πέσει νεκρός ηχογραφεί την Αθηνά

Την ίδια στιγμή όμως, προσπαθεί να ψαρέψει και τον Πότη σχετικά με τον νέο έρωτα της Άννας, αφού μεταξύ μας, τον πονάει το δοντάκι του. Η Άννα παίρνει την απόφαση να σταματήσει το θέατρο, διότι βλέπει ότι δεν την οδηγεί πουθενά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένη θέλω να σταματήσουμε την συνεργασία μας

Δεν μπορεί όμως να πει στον Λεωνίδα πως όλα αυτά ήταν ένα ψέμα γιατί φοβάται πως θα εκτεθεί ακόμη περισσότερο στα μάτια του. Ο Πότης δεν αντέχει άλλο να βλέπει αυτούς τους δύο να παίζουν κρυφτούλι σχετικά με τα συναισθήματά τους.

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο

Στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου (μάλλον εκεί θα γίνουν όλα από ότι φαίνεται) ο Πότης παίρνει την πρωτοβουλία να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Λεωνίδα. Του λέει πως η Άννα είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και πως όλα αυτά που του έλεγαν τόσο καιρό δεν ίσχυαν και ήθελαν να τον κάνουν να ζηλέψει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική δεν θέλει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Λεωνίδας-Άννα-

Ο Λεωνίδας αντί να εξοργιστεί χαίρεται, που η Άννα νιώθει ακόμη πράγματα γι’ αυτόν και είναι και διαθέσιμη. Αποφασίζει λοιπόν να την διεκδικήσει και πάλι. Η απόλυτη ανατροπή έρχεται από την πλευρά της Άννας όμως, που φαίνεται ότι πλέον δεν είναι διαθέσιμη. Και μάλλον έτσι θα συνεχιστούν τα πράγματα μέχρι το 2030.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close