Η Γη της Ελιάς: Σε νέο κίνδυνο η Βασιλική και το μωρό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι άσχημες καθώς βρίσκονται Σε νέο κίνδυνο η Βασιλική και το μωρό.

Η Βασιλική και το μωρό θα κινδυνεύσουν ξανά.   

Μετά τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, η Βασιλική αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διασφαλίσει την ασφάλεια τη δική της, αλλά και του μωρού της, στη «Γη της Ελιάς». Τέλος καλό, όλα καλά;

Η Βασιλική βρίσκεται σε κίνδυνο ακόμη και μετά τη νοσηλεία της. Θα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τις κινήσεις της, αφού ο γιατρός την προειδοποίησε ότι θα έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι οδηγίες του γιατρού ήταν συγκεκριμένες, μέχρι να γεννήσει η Βασιλική θα πρέπει να κάθεται στο κρεβάτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;

Η -Γη -της- Ελιάς- Βασιλική -

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Βαρβάρα κλέβει την καρδιά του Στάθη;

Δεν πρέπει να κουράζεται και να μην κάνει πολλές κινήσεις. Αυτή η κατάσταση προβληματίζει πάρα πολύ τη Βασιλική με την ίδια και τον Φίλιππο να αρχίζουν να ανησυχούν για το μωρό στη «Γη της Ελιάς». Την ίδια στιγμή, η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε μία πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού οι γονείς της τής έχουν γυρίσει την πλάτη. Μετά τον κρυφό γάμο και τα πολλαπλά μυστικά, η Αρετή κι ο Στάθης είπαν βαριές κουβέντες στην κόρη τους.

Η Γη της Ελιάς: Σε νέο κίνδυνο η Βασιλική και το μωρό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

Η Βασιλική κι ο Φίλλιπος ανησυχούν για το μωρό στη γη της ελιάς
Μόνο η Χάιδω έχει μείνει να φροντίζει την Βασιλική. Η κακή ψυχολογική κατάσταση θα επηρεάσει σημαντικά την υγεία της εγκυμονούσας σύμφωνα με το youfly.com και δεν είναι απίθανο να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στην κύησή της.

Η -Γη- της -Ελιάς- Βασιλική- Φίλιππος-

Δείτε επίσης : Η γη της ελιάς: Ο Στάθης παρακολουθεί την Ιουλία

Ο Φίλιππος θα είναι δίπλα της σε κάθε βήμα και σε κάθε δυσκολία. Το ζευγάρι έχει ακόμη να περάσει πολλά. Ο κίνδυνος της Βασιλικής και του μωρού, όμως θα υποχωρήσει ή θα τους ταλανίζει μέχρι και την τελευταία στιγμή;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close