Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χάλια μετά τον γάμο  – Το ταξίδι στο Παρίσι και η επιστροφή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς η Ιουλία χάλια μετά τον γάμο με τον Κουράκο. Το ταξίδι στο Παρίσι και η επιστροφή… 

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χάλια μετά τον γάμο – Το ταξίδι Παρίσι και η επιστροφή  Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Σε άσχημη κατάσταση θα δούμε την Ιουλία, στα επόμενα επεισόδια Η Γη της Ελιάς. Ο γάμος της με τον Κουράκο πραγματοποιείται, παρόλο που αρκετοί περίμεναν πως την τελευταία στιγμή θα αλλάξει γνώμη. Μπορεί ο Κουράκος να την περίμενε στην εκκλησία ντυμένος γαμπρός για ώρες, η Ιουλία, όμως, εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή και είπε το μεγάλο ναι.

Οι δυο τους, μετά την τελετή του γάμου, ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για το ταξίδι του μέλιτος, στο Παρίσι. Ετοιμάστηκαν, χαιρέτησαν τα κοντινά τους πρόσωπα και έφυγαν για λίγες μέρες, με σκοπό να ζήσουν τον έρωτά τους.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω γίνεται ασπίδα για την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χάλια μετά τον γάμο – Το ταξίδι Παρίσι και η επιστροφή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δεν υπογράφει το διαζύγιο και βγαίνει εκτός εαυτού

Βόλτες, αγορές, εξερεύνηση, ρομαντικές υποσχέσεις… Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα. Ο Γιώργης φρόντισε να μη λείψει τίποτα στην αγαπημένη του Ιουλία. Μόνο που εκείνη δεν μπορούσε να καλύψει το τεράστιο κενό μέσα της.. Ο Στάθης παρέμεινε ανοιχτή πληγή, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η επιστροφή

Το ζευγάρι θα επιστρέψει στη Μάνη, μοιράζοντας ακριβά δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Ιουλία θα δείχνει χαρούμενη, ανανεωμένη, ευτυχισμένη, καλύπτοντας με μεγάλη επιτυχία την πραγματική της ψυχολογική κατάσταση, στην γη της ελιάς.

Η πρωταγωνίστρια είναι καταρρακωμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πίστευε πως ο Κουράκος θα κλείσει τις ανοιχτές τις πληγές, πως θα την κάνει να ξεχάσει. Μάταια, όμως.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χάλια μετά τον γάμο – Το ταξίδι Παρίσι και η επιστροφή

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μανός και Μαρίνα τα βρίσκουν και παντρεύονται

Ο Στάθης είναι ακόμη στο μυαλό της. Τα τελευταία λόγια που της είπε πριν τον γάμο, ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Η Ιουλία τον σκέφτεται διαρκώς σύμφωνα με το youfly.com και αισθάνεται άσχημα που στον Γιώργη υπόσχεται μια ζωή ευτυχισμένη, ενώ εκείνη δεν είναι… Ο Ιάκωβος δε θα αργήσει να προσέξει πως η αδελφή του δεν είναι καλά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close