Η Γη της Ελιάς: Η ηθοποιός που έφυγε απο τον Σασμό με τον ερχομό της φέρνει τα πάνω κάτω στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την ηθοποιός που έφυγε απο τον Σασμό με τον ερχομό της φέρνει τα πάνω κάτω στην Μάνη.

Όσοι έρχονται μας κάνουν άνω κάτω…σα δε ντρέπονται…

Η Ολυμπία και ο Παναγιώτης έρχονται στην γη της ελιάς, για να σκορπίσουν τον τρόμο στους πρωταγωνιστές. Το ζευγάρι αυτό ζει μαζί και προσπαθεί να επιβιώσει. Εργάζεται στα χωράφια της Χάιδως και η καθημερινότητά του είναι πολύ φτωχική..

Ο Παναγιώτης κάνει τις δύσκολες και βαριές δουλειές. Στο πλευρό του είναι η Ολυμπία, η οποία προσπαθεί διαρκώς να τον ικανοποιεί. Μόνο που.. δεν είναι τόσο ευτυχισμένοι, όσο δείχνουν προς τα έξω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Μία μέρα, η Χάιδω και η Μαργαρίτα θα βρουν την Ολυμπία χτυπημένη. Τότε θα καταλάβουν αμέσως πως η γυναίκα αυτή είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Δίχως δεύτερη σκέψη, θα την πάρουν στην αγκαλιά τους, απομακρύνοντάς την από τον Παναγιώτη.

Εκείνος θα γίνει έξαλλος. Ειδικά μόλις φτάσει το διαζύγιο στα χέρια του, θα γίνει μαινόμενος ταύρος. Θα δείξει για ακόμη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο και θα τα βάλει με τους ανθρώπους που του “πήραν” την γυναίκα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

Ο Παναγιώτης δε θα δεχτεί εύκολα να χωρίσει με την Ολυμπία, στην γη της ελιάς. Θέλοντας να εκδικηθεί την οικογένεια που του στέρησε τη σύζυγό του, ανάβει κυριολεκτικά φωτιές στους Στεφανέους.

Τι σημαίνει αυτό; Καίει ολοκληρωτικά το θερμοκήπιο και τα χωράφια της Χάιδως, σκορπίζοντας τον τρόμο. Όλα θα γίνουν στάχτη. Οι κάτοικοι της Μάνης θα σπεύσουν σοκαρισμένοι να βοηθήσουν, όμως θα είναι αργά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος καταρρέει από την στεναχώρια του για το παιδί

 

Η Γη της Ελιάς: Η ηθοποιός που έφυγε απο τον Σασμό με τον ερχομό της φέρνει τα πάνω κάτω στην Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο που θα γκρεμίσει όλη τη Μάνη

Η οικονομική καταστροφή θα είναι τεράστια. Η Χάιδω, μετά την Κατερίνα, θα δεχτεί άλλο δυνατό χτύπημα. Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της; Τι θα συμβεί στον άνθρωπο που τόλμησε να κάνει τέτοιο κακό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close