Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος-Ιουλία-Ισίδωρος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το διαζύγιο που θα γκρεμίσει όλη τη Μάνη.

Δεν με κρατάνε τα πόδια μου…

Και οι δύο έχουν απομακρυνθεί τελείως από τον γάμο τους, και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει από όταν κοίταξαν αλλού! Ο λόγος για τον Κουράκο και την Ιουλία, οι οποίοι είναι μόνο τυπικά παντρεμένοι, μιας και οι καρδιές τους πλέον και επίσημα στην Γη της Ελιάς είναι δοσμένες αλλού.

Εφόσον όμως κανείς δεν κάνει το βήμα να παραδεχτεί πως ακριβώς έχουν τα πράγματα, ο αστυνόμος παίρνει την απόφαση και της ζητά να μιλήσουν ανοιχτά και χωρίς περιστροφές, μιας και μιλάμε για το μέλλον και την ζωή τους, η οποία δεν μπορεί να είναι κοινή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατάσταση οδηγείται στο νοσοκομείο ο Λυκούργος

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οργισμένος για εκδίκηση ξυλοκοπεί βάναυσα και καίει το θερμοκήπιο των Στεφανέων

Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία και της ζητά να μιλήσουν σοβαρά, με την ίδια να μην φαίνεται να είχε στον νου της να χωρίσει, παρότι αγαπά τον Στάθη, και να μην θέλει να πάρει διαζύγιο, όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος και η απόφασή του είναι μονόδρομος!

Η αλήθεια είναι πως η εξέλιξη αυτή, είναι η τελευταία που περιμέναμε να ακούσουμε για την αγαπημένη, καθημερινή μας σειρά Γη της Ελιάς, καθώς η ίδια απέκλειε το ενδεχόμενο να ξανά προσπαθήσει για παιδί, έπειτα από τις μην επιτυχείς προσπάθειες της στον πρώτο κύκλο της σεζόν με τον σύζυγό της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται το τέλος της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Ο λόγος για την Ιουλία, η οποία στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έχει πολλά συμπτώματα τα οποία θα την οδηγήσουν σε ένα συμπέρασμα! Νομίζει πως είναι έγκυος, και δεν είναι από τον Κουράκο!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική θα μάθει όλη την αλήθεια

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αφήνει έγκυο την Ιουλία

Ο γάμος της με τον αστυνόμο Κουράκο παρά τις προσπάθειες οδεύει προς το τέλος του, και η ίδια επιστρέφει στην αγκαλιά του Στάθη, σύμφωνα με το tv24, της μίας δηλαδή και μοναδικής της αγάπης!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

Οι δυο τους θα αφεθούν ξανά στο πάθος και θα περάσουν μαζί πολλές βραδιές, οι οποίες θα την κάνουν ευτυχισμένη μέχρι να έρθουν τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης! Ο τρόμος θα την κυριεύσει καθώς αν είναι έγκυος το παιδί ανήκει στον Στάθη! Τι θα συμβεί τελικά; Οι εξελίξεις στις οθόνες μας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close