Η Γη της Ελιάς:  Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία.

Αχχ αυτά θέλω να βλέπω…

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ο Στάθης και η Ιουλία θα κυλιστούν στα πατώματα, περνώντας μία νύχτα έντονου πάθους, στην γη της ελιάς. Μπορεί η Ιουλία να έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στον Κουράκο, όμως ο γάμος τους ήταν καταδικασμένος εξ αρχής.

Σωκράτης και Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες τους στη Μάνη και δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί. Αυτό ακριβώς τρέμει η Αντιγόνη, που φοβάται ότι ο πρώην της θα εγκατασταθεί μόνιμα στην πόλη και αποφασίζει να αποκαλύψει στην Μαρίνα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο πατέρας της Αγγελικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

Εκείνη με την σειρά της λέει στον Μάνο τι ακριβώς συμβαίνει και εκείνος δεν καταφέρνει να κρύψει την ανησυχία του. Όλοι πια φοβούνται ότι ο Σωκράτης θα θελήσει να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης του και όσο τον βλέπουν να περιτριγυρίζει την οικογένεια τους έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

Η-Γη-της-Ελιάς-Μικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος καταρρέει από την στεναχώρια του για το παιδί

Την ίδια στιγμή στη Μαδρίτη η Ασπασία συνεχίζει τις προσπάθειες να χωρίσει τον Φίλιππο από την Βασιλική και φτάνει στο σημείο να πει στον Στέφανο πως εκείνος φταίει για την απόπειρα βιασμού που έγινε εναντίον της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο που θα γκρεμίσει όλη τη Μάνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατάσταση οδηγείται στο νοσοκομείο ο Λυκούργος

Ο Δημοσθένης που δεν αργεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στήνει ένα τεράστιο καβγά μαζί της και στο τέλος τη διώχνει από την πόλη. Όταν πια φτάνει για όλους η ώρα της επιστροφής, ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν συγκινημένοι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οργισμένος για εκδίκηση ξυλοκοπεί βάναυσα και καίει το θερμοκήπιο των Στεφανέων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται το τέλος της Μυρτάλης

Με το που γυρνάει στη Μάνη ο Στάθης θέλει να κλείσει ένα παλιό λογαριασμό, ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά και όταν οι δυο τους βρίσκονται αντιλαμβάνονται αμέσως ότι τίποτα μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει, έπειτα η Ιουλία με τον Στάθη φιλιούνται παθιασμένα.

Αυτή είναι η αρχή για να τα ξαναβρούν Στάθης και Ιουλία

Πάνω στην κουβέντα, οι δυο τους αποκαλύπτουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Τότε, η Ιουλία λυγίζει και ζητάει από τον Στάθη να περάσουν τη νύχτα αυτή μαζί, στην γη της ελιάς. Το πάθος φουντώνει, σα να μη πέρασε μια μέρα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close