Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά.

Γιατί κοιμήθηκε ποτέ; Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι του βρήκε η Μυρτάλη!!!!

Η Μυρτάλη συνεχίζει την ψυχανάλυση και προσπαθεί να φτιάξει την συμπεριφορά της χωρίς να συνειδητοποιεί ότι η σχέση της με τον Αλέξη μπορεί να την βάλει σε μεγάλο κίνδυνο.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, όταν ο Χρήστος, λέει στον Ισίδωρο ότι η ανιψιά του είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλον άντρα κανείς δε φαντάζεται ποιος μπορεί να είναι αυτός.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο που θα γκρεμίσει όλη τη Μάνη

Όπως έχουν εξελιχθεί όμως τα πράγματα τελευταία και βλέποντας την Μυρτάλη απομονωμένη από όλους η Αντιγόνη κάνει μία κίνηση καλής θέλησης και την καλεί να περάσουν μια βραδιά με τα κορίτσια όπως παλιά. Όμως εκείνη που δεν έχει καταλάβει ακόμη τα λάθη της και πιστεύει πως την έχουν αδικήσει αρνείται.

Στη συνέχεια προσπαθεί από μόνη της να πλησιάσει την Ισμήνη για να της ζητήσει να μην πετάξει στον αέρα την συνεργασία τους. Της προτείνει να τα ξαναβρούν όμως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να επιστρέψει στην εταιρεία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατάσταση οδηγείται στο νοσοκομείο ο Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οργισμένος για εκδίκηση ξυλοκοπεί βάναυσα και καίει το θερμοκήπιο των Στεφανέων

Η Μυρτάλη αρχίζει πια να συνειδητοποιεί ότι η συμπεριφορά της τους έδιωξε όλους από δίπλα της και συνεχίζει συνεδρίες με την ψυχολόγο θέλοντας να βρει ξανά την ισορροπία της. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης πήγε να βρει τη Μαρίνα προκειμένου να την κάνει να αλλάξει την γνώμη που έχει γι’ αυτόν.

Της λέει πως έχει διορθωθεί και πως θα κάνει τα πάντα για να γίνουν φίλοι  όμως εκείνη δεν θέλει ούτε να τον ακούσει. Μάλιστα τον διώχνει ζητώντας του να μείνει μακριά της. Στο μεταξύ ο Χρήστος συναντιέται με τον Ισίδωρο προκειμένου να μιλήσουν για την προεκλογική του εκστρατεία όμως πολύ γρήγορα η κουβέντα έρχεται στην Μυρτάλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική θα μάθει όλη την αλήθεια

Ο Ισίδωρος θέλει να μάθει το λόγο για τον οποίο χώρισαν και τον πιέζει να του πει τι συνέβη οπότε και ο Χρήστος του λέει την αλήθεια. Δηλαδή ότι είδε την ανιψιά του στο κρεβάτι με έναν άλλον άντρα χωρίς όμως να του πει με ποιον.

Την ίδια στιγμή η σχέση της κοπέλας με τον Αλέξη δείχνει να πηγαίνει καλά. Έρχεται όμως το μπαμ όταν εκείνη αρχίζει να φέρεται απότομα όπως κάνει συνέχεια τελευταία. Εκείνος αντιδρά και ξαφνικά βγαίνει ξανά στην επιφάνεια ο κακός του εαυτός.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αφήνει έγκυο την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται

Πολύ σύντομα η πόλη όλοι μαθαίνει ότι ο λόγος για τον οποίο Χρήστος χώρισε την Μυρτάλη ήταν η παρουσία ενός άλλου άντρα. Η Ιουλία που παραξενεύεται από το γεγονός ότι η ανιψιά της είχε παράλληλη σχέση προσπαθεί να μάθει ποιος ήταν το τρίτο πρόσωπο όμως για την ώρα δεν καταφέρνει κάτι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θα γυρίσει απο την Ισπανία και θα έρθει κοντά με την Μυρτάλη

Και μέσα σ’ όλα αυτά ο Δημοσθένης βάζει μπροστά ένα νέο σχέδιο και προσεγγίζει φιλικά την Μυρτάλη. Την καλεί στο σπίτι για φαγητό. Αυτή με τη σειρά της προειδοποιεί τον Αλέξη, πως ο Χρήστος ξέρει ότι τον απατούσε αλλά εκείνος δείχνει να αδιαφορεί για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η αποκάλυψη της σχέση τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close