Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει σε μπελάδες Λυκούργο και Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε την Μέλπω να βάζει σε μπελάδες τον Λυκούργο και την Χάιδω.

Άντε πάλι θα το κάνει τι θαύμα της η Μέλπω…ΛΥΚΟΥΡΓΟ  – ΧΑΙΔΩ υπομονή. Αχχχχ τι μας περιμένει πάλι…

Η Μέλπω κάνει πάλι το θαύμα της στην γη της ελιάς, με την άφιξή της στη Μάνη να βάζει σε μπελάδες τον Λυκούργο για ακόμη μια φορά. Η πρώην σύζυγος του πρωταγωνιστή εμφανίζεται ξαφνικά (όπως άλλωστε το συνηθίζει) και διχάζει το αγαπημένο μας ζευγάρι.

Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει σε μπελάδες Λυκούργο και Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Η ίδια, όχι απλώς επιστρέφει στην Αρεόπολη, αλλά προκαλεί με την συμπεριφορά της, τόσο τον πρώην σύζυγό της, όσο και τη νέα του σχέση. Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η δίκη του Φίλιππου έχει ξεκινήσει και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Ο Λυκούργος βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση. Η Χάιδω τον χρειάζεται δίπλα της, με την υπεράσπιση του Φίλιππου να παίρνει άλλη διάσταση. Καπερνάροι και Στεφανέοι βρίσκονται απέναντι και μάχονται σε μία δικαστική αίθουσα, δίχως έλεος.

Η Μέλπω εμφανίζεται στη Μάνη και ανακοινώνει στον Λυκούργο πως θα μείνει σπίτι του, καθώς αυτό ήταν κάποτε και δικό της, στην γη της ελιάς. Εκείνος, όσο κι αν προσπαθεί να τη διώξει, συνειδητοποιεί πως αδίκως τα έχει βάλει με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Η ίδια δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω, για κανέναν λόγο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Αρετής

Έτσι, ο Λυκούργος ψάχνει τρόπο να πει στην Χάιδω την αλήθεια, σχετικά με την παραμονή της πρώην του στο σπίτι. Γνωρίζει πως αυτό θα εξοργίσει την αγαπημένη του, με την αντίδρασή της να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη σχέση τους.

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το οικογενειακό μυστικό των Βρεττάκων βγαίνει στην φόρα

Ωστόσο, καθυστερεί να της πει την αλήθεια, καθώς τρέχει και η δίκη του Φίλιππου. Η Χάιδω θα μάθει τα νέα με απότομο και ξαφνικό τρόπο. Σύμφωνα με το Youfly.com, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν απέναντι και θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close