Η Γη της Ελιάς: Το οικογενειακό μυστικό των Βρεττάκων βγαίνει στην φόρα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικες καθώς θα δούμε το οικογενειακό μυστικό των Βρεττάκων να βγαίνει στην φόρα.

Τι έγινε πάλι καλέ μα πόσα μυστικά πια…Αντε να δούμε τι άλλο θα αποκαλυφθεί ;;;

Ένα μυστικό που προέρχεται από την οικογένεια των Βρεττάκων, θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, στην γη της ελιάς. Η σύγχυση θα επικρατήσει ξανά, με το κουβάρι του παρελθόντος να ξετυλίγεται σταδιακά.

Η-Γη-της-Ελιάς-Οικογένεια-Βρεττάκων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι μάρτυρες υπεράσπισης του Φίλιππου

Ο Ισίδωρος, ύστερα από ένα ακόμη καρδιακό επεισόδιο, θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Η κατάσταση αυτή τη φορά είναι πολύ σοβαρή. Στο πλευρό του θα τρέξουν ο Μάνος και η Αντιγόνη, με τα δύο αδέλφια να έχουν έρθει πλέον αρκετά κοντά.

Λίγο πριν συμβεί αυτό το φρικτό περιστατικό, ο Ισίδωρος θα λυγίσει, πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας. Θα ζητήσει από τον γιο του τον Μάνο να μιλήσουν, θέλοντας να του εκμυστηρευτεί κάτι.

Η-Γη-της-Ελιάς-Οικογένεια-Βρεττάκων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιας: Η Δίκη αρχίζει και όλοι βγάζουν μαχαίρια

Ο Μάνος ακούει με προσοχή τον πατέρα του να του αναλύει ένα τεράστιο οικογενειακό μυστικό, το οποίο θα ανατρέψει πολλά στην οικογένεια Βρεττάκου, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει στον γιο του, ενώ σύντομα θα τον δούμε να αναθεωρεί πάρα πολλά, σχετικά με τη δράση του…

Η-Γη-της-Ελιάς-Οικογένεια-Βρεττάκων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης σε μία συνάντηση φωτιά

Ο ίδιος σταδιακά θα μετανιώσει για τα φρικτά του λάθη και θα θελήσει να βοηθήσει πραγματικά την Μυρτάλη, τόσο οικονομικά, όσο και να της σταθεί σαν οικογένεια. Σύμφωνα με το Youfly.com, θα καταφέρει να το φέρει εις πέρας; Ποια εμπόδια θα συναντήσει και πως αυτό το μυστικό θα αλλάξει τη ζωή του Μάνου;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close