Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η μικρή Αγγελική παραλίγο να χάσει την ζωή της

Βάνα;; Τι πράγματα είναι αυτά; Να μας πεθάνεις θέλεις;;

 

Μετά τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου, η μικρή Αγγελική βγαίνει από το ίδρυμα, για να μείνει μόνιμα στη Μάνη. Εκεί μεγαλώνει παρέα με την Μαρίνα και τον Μάνο, οι οποίοι την λατρεύουν!

Η μικρή, αν και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ με την Φανή, προσπαθεί να προσαρμοστεί και δείχνει χαρούμενη. Η Μαρίνα την γράφει στην πρώτη τάξη του Δημοτικού και την βοηθάει σε κάθε της βήμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα κάνει κακό στην Μαργαρίτα;

Η-Γη-της-Ελιάς-Μικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12

Το σπίτι είναι τεράστιο και τα παιχνίδια της άπειρα. Η μικρή Αγγελική περνάει χρόνο στην πισίνα, θέτοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο, στην γη της ελιάς. Μία μέρα βγαίνει έξω να παίξει, χωρίς σωσίβιο. Μία λάθος της κίνηση θα αποβεί μοιραία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταθέτει υπέρ της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ηρώ συμμαχεί με τον Ισίδωρο για να καταστρέψουν την Αθηνά;

Το κοριτσάκι αυτό θα κινδυνεύσει να πνιγεί. Θα σωθεί την τελευταία στιγμή και θα επικρατήσει πανικός στην οικογένεια. Η Μαρίνα και ο Μάνος θα τρελαθούν, όπως φυσικά και ο Ισίδωρος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Ειδικά η Αντιγόνη θα αρχίσει να αναθεωρεί για το εάν η Μαρίνα είναι κατάλληλη μητέρα για την κόρη της. Ο καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο φίλες, σύμφωνα με το youfly, με την μικρή να βρίσκεται στη μέση.. Το περιστατικό με την πισίνα και την μικρή Αγγελική θα διχάσει την οικογένεια, στην γη της ελιάς.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close