Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί.

Τι κάνεις ρε Σωκράτη;; Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;;

O χειρότερος εφιάλτης για τους Βρεττάκους είναι κοντά! Όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς, ο Σωκράτης τους ανακοινώνει ότι, σαν βιολογικός πατέρας της Αγγελικής, έχει δικαιώματα και σύντομα θα πάρει ό,τι του ανήκει, προκαλώντας την έντονη οργή του Μάνου.

Ο Σωκράτης, αφού έχει κάνει κρυφά τεστ DNA για τη μικρή Αγγελική, συνεχίζει την έρευνά του προκειμένου να έχει όλα τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να αποδείξει ότι το παιδί είναι δικό του και φυσικά τον τρόπο με τον οποίο έφτασε το παιδί στα χέρια των Βρεττάκων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εισβάλει στην σειρά και τον ερωτεύεται πρωταγωνίστρια

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα παιδιά του Δημοσθένη εισβάλουν στη σειρά

Έτσι ζητά βοήθεια από έναν ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για τη Φανή Αναστασίου, τη μητέρα της Αγγελικής: «Θέλω να μάθεις πώς πήρε αυτή η γυναίκα το παιδί και τι έχει γίνει ώστε το παιδί να βρεθεί στα χέρια της οικογένειας Βρεττάκου», του λέει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο Φονικό στο σπίτι της Αθήνας;

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη: «Τι το πέρασες εδώ μέσα και φέρνεις τον γκόμενό σου; Εδώ είναι δουλειά, εργάζεσαι, το έχεις καταλάβει;», της τονίζει με πολύ άσχημο τρόπο. Τα αίματα ανάβουν και η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Αθηνά στο σπίτι της;

Στο μεταξύ ο Μάνος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχει στριμωχτεί πολύ άσχημα από τον Ισίδωρο: «Μάνο, δεν είσαι καλά, σε παρακαλώ πες μου τι συμβαίνει γιατί ανησυχώ», του λέει κι έτσι ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο την αλήθεια:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βάζει τέλος στην ζωή της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχονται πολλές εξελίξεις με Χάιδω και Λυκούργο

«Συμβαίνει ότι ο Σωκράτης Δρακόπουλος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Κι εγώ πριν λίγες μέρες το έμαθα από την Αντιγόνη και από τότε έχω χάσει τον ύπνο μου», του ομολογεί και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου μεγαλώνει.

Ο Ισίδωρος μάλιστα φοβάται πολύ τις προθέσεις του Σωκράτη: «Ακόμα δεν ξέρουμε αν το γνωρίζει, αλλά από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ξαφνικά ήρθε εδώ για να κάνει δουλειές. Πρέπει να έχουμε τον νου μας», επισημαίνει και αποφασίζει να τον έχει από κοντά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Χάιδως

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί η Μυρτάλη με την Ισμήνη

Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μας πάρει το παιδί, δεν πρόκειται να τον αφήσω. Θα κάνω τα πάντα αν χρειαστεί», δηλώνει στη Μαρίνα, που κι αυτή είναι φοβισμένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Ισίδωρου

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα βάλει άτομα για να απειλήσουν την ζωή της Ισμήνης

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA και επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι η Αγγελική είναι η κόρη του. Έτσι αποφασίζει να πάει και να βρει τους Βρεττάκους να τους μιλήσει:

«Ήρθα να σας πω ότι γνωρίζω τα πάντα και ότι ξέρω ότι η Αγγελική είναι κόρη μου. Μέχρι να γίνουν όλα όπως πρέπει, θα έρχομαι και θα βλέπω το παιδί μου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα έρθει αντιμέτωπη με μία ανατρεπτική ομολογία

Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος

Δείτε ακόμη Αντρέας Γεωργίου: Βαρύ πένθος για τον σκηνοθέτη της σειράς η Γη της Ελιάς

Όπως καταλαβαίνετε δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μου το στερήσετε», ισχυρίζεται. Μετά από αυτό, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού και δεν ξέρουν με ποιο τρόπο θα το διαχειριστούν.

Παράλληλα φωνάζουν την Αντιγόνη για να του δώσει εξηγήσεις για το πώς έφτασαν σ’ αυτό το σημείο, ενώ ο Μάνος αποφασίζει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο για το τι μπορούν να κάνουν ώστε να μην τους πάρει το παιδί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα δεχτεί δολοφονική επίθεση

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης επιτίθεται στον Λυκούργο

Την ίδια ώρα ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της Αγγελικής: «Θα έρχομαι και θα βλέπω το παιδί μου, θα περνάω μαζί του όσες στιγμές θέλω», ξεκαθαρίζει στον Μάνο και αμέσως κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μάνου:

«Νομίζεις ότι μπορείς να μπαινοβγαίνεις όποτε γουστάρεις εδώ μέσα; Κάνεις λάθος και κοίτα μαζέψου γιατί το παιδί δεν θα το πάρεις!», είναι τα λόγια του και πιάνονται στα χέρια!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close