Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα αποκαλυφθεί το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης.

Αλλού γι’ αλλού η Μυρτάλη για ακόμη ένα επεισόδια.. Προχωράμε σε άλλα νέα!

Όταν η Ιουλία αρνείται για μια ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική ο Γιώργης δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Αμήχανος νιώθει ότι ο γάμος τους έχει φτάσει ξανά σε αδιέξοδο και ξεσπάει οργισμένος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εισβάλει στην σειρά και τον ερωτεύεται πρωταγωνίστρια

Όλο αυτό σύμφωνα με το 7 μέρες TV, μεγαλώνει τον πόθο του για την Ευτυχία, η οποία αποφασίζει να του αποκαλύψει ότι σκότωσε τον Ανέστη και να παραδοθεί στις αρχές παρά τις προσπάθειες της Άννας να την μεταπείσει.

Στο μεταξύ η Αθηνά δεν παύει να ευχαριστεί τον Δημοσθένη και την Ασπασία για τον τρόπο με τον οποίο την στήριξαν το διάστημα που ήταν στη φυλακή. Τους καλεί στο σπίτι της και η Ασπασία από τη μεριά της ζητά την δική της βοήθεια για να κερδίσει ο Δημοσθένης τις επερχόμενες εκλογές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα παιδιά του Δημοσθένη εισβάλουν στη σειρά

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέο Φονικό στο σπίτι της Αθήνας;

Απευθύνει έκκληση και στις υπόλοιπες γυναίκες στο χωριό να τον στηρίξουν ενώ κάποια στιγμή που συναντά στο δρόμο την Μυρτάλη αρπάζει την ευκαιρία να την καλέσει ξανά στο σπίτι τους για να την προσεγγίσουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος

Ο Δημοσθένης της βάζει λόγια για να την πάρει με το μέρος του όμως πολύ σύντομα διαπιστώνει πως η κόρη του Ιπποκράτη είναι πολύ σκληρό καρύδι. Βάζει και εκείνη τους όρους της προκειμένω να τους βοηθήσει και τους αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Αθηνά στο σπίτι της;

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται πολλές εξελίξεις με Χάιδω και Λυκούργο

Στη συνέχεια δε, ζητάει κι από το Χρήστο το λόγο για το χωρισμό τους εξαγριώνοντας και αυτόν. Χωρίς να το σκεφτεί δίνει ελπίδες στον Άλεξ ότι οι δυο τους θα είναι μαζί ενώ παράλληλα καταστρώνει ένα πανούργο σχέδιο για να πετύχει τους σκοπούς της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Χάιδως

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί η Μυρτάλη με την Ισμήνη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close