Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 48 , 49 , 50 , 51 , 52:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Αχ τι βλέπουμε και τι θα δούμε….

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 48 στις 20/11/2022

Επεισόδιο 48

Κυριακή

Η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου ανησυχεί την Χάιδω και την Ισμήνη. Ένα μπέρδεμα στην ημερομηνία του γάμου της Ισμήνης και του Κωσταντίνου αναβάλει το μυστήριο για μία εβδομάδα. Ο Κουράκος εκνευρίζεται με την απόφαση της Ιουλίας να μην προχωρήσει σε εξωσωματική και ο πόθος του για την Ευτυχία μεγαλώνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί

Η Αλκμήνη αρνείται να ξαναπατήσει στο εργαστήριο καλλυντικών ενώ ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί την φυγή της Ολυμπίας. Αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθήνας, όπου διαμένει η σύζυγος του, αιφνιδιάζοντάς την Χάιδω και την Μαργαρίτα που βρίσκονται εκεί. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ειδοποιούνται και φτάνουν στο σημείο την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 49 στις 21/11/2022

Επεισόδιο 49

Δευτέρα 

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθήνα την Χάιδω και την Μαργαρίτα οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή την σκότωσε ο άντρας της. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μανού μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εισβάλει στην σειρά και τον ερωτεύεται πρωταγωνίστρια

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα παιδιά του Δημοσθένη εισβάλουν στη σειρά

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, η Ασπασία συναντά στο δρόμο την Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης τις βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η η Αγγελική είναι κόρη του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 50 στις 22/11/2022

Επεισόδιο 50

Τρίτη 

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδώθει στον αστυνόμο για το φόνο του Ανέστη παρά την προσπάθεια της Άννας να την μεταπείσει. Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού. Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο Φονικό στο σπίτι της Αθήνας;

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει απο την Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να τα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 51 στις 23/11/2022

Επεισόδιο 51

Τετάρτη 

Ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της Αγγελικής και κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μανού. Η Μυρτάλη δίνει ελπίδες στον Αλέξη πως θα είναι μαζί, ενώ παράλληλα καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Αθηνά στο σπίτι της;

Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα ο όποιος θέλει να του ανακαίνισει το σπίτι. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά από την Άννα να τον παντρευτεί, την ώρα που η Αθηνά βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 52 στις 24/11/2022

Επεισόδιο 52

Πέμπτη

Η Αθήνα εκνευρίζεται με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως θα μείνει μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του. Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσα τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βάζει τέλος στην ζωή της

Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κόρη του Δημοσθένη ετεροθαλής αδερφή του Φίλιππου

Η Ισμήνη κάνει εργένικο πάρτι στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, εκτός από την Μυρτάλη την οποία δεν έχουνε καλέσει. Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο debate με τον Δημοσθένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Close