Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρτάλη να γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων.

Αμάν τα πήρε στο κρανίο η Μυρτάλη;;;Καιρός ήταν νομίζω…

Η διαθήκη του Βρεττάκου στη Γη της Ελιάς συνεχίζει να… ταλαιπωρεί την πανίσχυρη οικογένεια της Μάνης. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συγκλονιστικές έπειτα από την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Μυρτάλη ξεσπά Ηλίθια Αρετή αρκετά αεί σιχτίρ

Είναι δεδομένο ότι αν δεν βρεθεί λύση και μάλιστα άμεσα, ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα της φυλακής. Είναι εκείνος που πλαστογράφησε τη διαθήκη του αδελφού του, πετώντας ουσιαστικά εκτός κληρονομιάς τη Μυρτάλη.

Από τη στιγμή που η ανιψιά του μαθαίνει όλη την αλήθεια θέλει την περιουσία που της άφησε ο πατέρας της. Αλλά ο εμφύλιος στην οικογένεια συνεχίζεται, αφού η Μυρτάλη και ο Ισίδωρος δεν μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή. Μέχρι που εμφανίζεται ο από μηχανής θεός για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Θα γίνει αποδεκτή όμως η κίνησή του; Ή τελικά δεν θα αποφευχθεί το δικαστήριο της Μυρτάλης που θα οδηγήσει στη φυλακή τον θείο της;

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθη μου εσύ δεν είχες ούτε σώβρακο

Η Ιουλία πιέζει τον αδελφό της να δώσει στη Μυρτάλη όσα της αναλογούν. Εκείνος δέχεται να γίνει ένας μικρός συμβιβασμός, περνώντας στο όνομα της Μυρτάλης το 50% της περιουσίας των Βρεττάκων.

Ενώ όλοι περιμένουν πως θα γίνει επιτέλους αυτή η πολυπόθητη ανακωχή, η Μυρτάλη κάνει την ανατροπή. Αρνείται να πάρει στα χέρια της το 50%. Θέλει αυτό το 1% έξτρα, για να έχει όλο τον έλεγχο της περιουσίας! Ο Ισίδωρος, φυσικά, αρνείται και ο πόλεμος ξεκινά!

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Η Αθηνά, θέλοντας να στηρίξει την Μυρτάλη, σώζει ταυτόχρονα και τον Ισίδωρο. Της περνάει το 1% και η Μυρτάλη γίνεται αφεντικό όλων, στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Αν και ο Ισίδωρος εκνευρίζεται με την Αθηνά, μέσα του γνωρίζει πως η απόφαση αυτή τον γλίτωσε από τα χειρότερα, στην γη της ελιάς.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στη φόρα το κρυφό μυστικό Αντιγόνης -Μαρίας Ο Μάνος σε σόκ

Το θέμα είναι πως το μυστικό του δεn το γνωρίζει μόνον η οικογένειά του. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται πίσω του και τον απειλεί πως θα ανοίξει το στόμα του και όλα θα καταστραφούν. Σύμφωνα με το ciao, o Μάνος τρέμει για τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να τα βάζει με την ξαδέλφη του, την Μυρτάλη. Στην οικογένεια επικρατεί η απόλυτη σύγχυση και τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close