Η Γη της ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος σώζουν τον Ισίδωρο

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Αθηνά και Ιάκωβος σώζουν τον Ισίδωρο 

Άντε πάλι την γλύτωσες Ισίδωρε μουχρίτσα… Αντε να δω μέχρι πότε;;;

Η Γη της ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος σώζουν τον Ισίδωρο απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 181 , 182 , 183 , 184

Ο Ιάκωβος είναι πυρ και μανία μετά από όσα έμαθε για την κομπίνα του Ισίδωρου με τη διαθήκη: Πάντα έτσι ήταν. Τα ήθελε όλα δικά του, αλλά δεν περίμενα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, λέει. Τα δύο αδέλφια συγκρούονται άσχημα, με την Ιουλία να προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες.

Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος επιτίθεται και στον Κωνσταντίνο, αλλά εκείνος του εξηγεί: Δεν ξέρω τι θα κάνετε μεταξύ σας, όμως να εμπλακεί το όνομά μου στην υπόθεση, δεν θα διστάσω να τα βγάλω όλα στο φως και να κλείσω τον Ισίδωρο στη φυλακή, του λέει.

Η Γη της ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος σώζουν τον Ισίδωρο απο την φυλακή

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς : Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Στο μεταξύ Ισίδωρος φοβισμένος και προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα, καλεί τη Μυρτάλη και, παρουσία του Ιακώβου, του Μάνου και της Ιουλίας, της ανακοινώνει: Μυρτάλη σε φώναξα εδώ για να σου πω ότι αποφασίσαμε να σου παραχωρήσουμε το 50% της περιουσίας.

Ωστόσο η απάντηση της Μυρτάλης δεν είναι η αναμενόμενη: Σας ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. Θα διεκδικήσω ότι ακριβώς μου ανήκει αλλιώς δεν θέλω τίποτα, του λέει.

Η Γη της ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος σώζουν τον Ισίδωρο απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Η Έυα έτοιμη να φύγει από την Μάνη

Στο μεταξύ, βλέποντας όλοι ότι ο Ισίδωρος κινδυνεύει πραγματικά να μπει στη φυλακή, αρχίζουν να συμβουλεύουν τη Μυρτάλη να συμβιβαστεί στο θέμα της περιουσίας. Όμως, εκείνη δεν θέλει να κάνει πίσω. Μετά από πίεση, η κοπέλα κάνει αντιπρόταση στον Ισίδωρο διεκδικώντας το 51% της περιουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η Γη της ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος σώζουν τον Ισίδωρο απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χωρίζει Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Ο Ισίδωρος όμως δεν είναι διατεθειμένος να τη δώσει τίποτα παραπάνω σύμφωνα με το Tv sirial , ενώ όλοι του λένε να δεχτεί για να γλιτώσει. Την κίνηση ματ, όμως αποφασίζει να την κάνει η Αθήνα στο οικογενειακό συμβούλιο και με τη βοήθεια του Ιάκωβου προσφέρουν το πολυπόθητο 1% και σώζουν στην κυριολεξία τον Ισίδωρο από τη φυλακή!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close