Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος απειλεί σοβαρά τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς  ο Κωνσταντίνος απειλεί σοβαρά τον Ισίδωρο  

Αυτά έχουν οι κομπίνες αγαπητέ μου Ισίδωρε… Ρούφα το αυγό σου τώρα και μη μιλάς …

Ο Κωνσταντίνος απειλεί να στείλει τον Ισίδωρο στη φυλακή – Ο Ισίδωρος, έχει ένα νέο καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος απειλεί σοβαρά τον Ισίδωρο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Χωρίζει Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Ο άντρας δεν αργεί να πάρει εξιτήριο, με τη συναισθηματική φόρτιση να τον κυριεύει, οπότε αποφασίζει να πει στην Ιουλία την αλήθεια για την πλαστογράφηση της διαθήκης του Ιπποκράτη. Εκείνη δεν αντέχει το βάρος του μυστικού και το μοιράζεται με τον Ιάκωβο.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, μετά την παραπάνω αποκάλυψη, ο Ιάκωβος είναι πυρ και μανία από όσα έμαθε για την κομπίνα του Ισίδωρου με τη διαθήκη και δεν αργεί να συγκρουστεί μαζί του αλλά και να επιτεθεί στον Κωνσταντίνο, που βοήθησε στο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 181 , 182 , 183 , 184

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος απειλεί σοβαρά τον Ισίδωρο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνα του Ανέστη η Αναστασία

Τότε ο συμβολαιογράφος τον προειδοποιεί πως, αν εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση, δεν θα διστάσει σε καμία περίπτωση να τα βγάλει όλα στο φως, με αποτέλεσμα να κλείσει τον Ισίδωρο στη φυλακή.

Μάλιστα, όπως του εξηγεί, είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον εαυτό του από οτιδήποτε μπορεί να βλάψει το κύρος του. Λίγο μετά, ο Ισίδωρος καλεί τη Μυρτάλη και παρουσία του Ιακώβου, του Μάνου και της Ιουλίας, της ανακοινώνει πως αποφάσισαν να της παραχωρήσουν 50% της περιουσίας.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος απειλεί σοβαρά τον Ισίδωρο

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος σώζουν τον Ισίδωρο

Η Μυρτάλη αρνείται να δεχτεί κάτι τέτοιο, αλλά κάνει αντιπρόταση και διεκδικεί το 51% της περιουσίας.
Η παρέμβαση της Αθήνας στο οικογενειακό συμβούλιο αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς ο Ισίδωρος δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το πολυπόθητο 1% που θα δώσει στη Μυρτάλη το πλειοψηφικό ποσοστό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close