Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος.

Ε δεν πάμε καλά μου φαίνεται…

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ο Χρήστος καταλαβαίνοντας ότι η Μυρτάλη έχει παράπονα για τις λίγες ώρες που τον βλέπει, αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι τους νωρίτερα.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 και της Μαρίας Μεταξητινού, αυτό που αντικρίζει τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς βλέπει τη Μυρτάλη με τον Αλέξη να κάνουν παθιασμένα έρωτα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος πετάνε για Μάλτα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση της Δήμητρα και του Κουράκου πριν την αποστολή

Εκείνοι, παραδομένοι στο πάθος τους, δεν καταλαβαίνουν καν ότι κάποιος βρίσκεται εκεί, ενώ ο Χρήστος, εξοργισμένος με όσα αντίκρισε, κάνει μεταβολή και φεύγει χωρίς να μιλήσει και να κάνει φασαρία. Έξαλλος πηγαίνει κατευθείαν στην Ισμήνη:

«Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι; Τα έβαλε και μαζί σου η Μυρτάλη; Το περίμενα. Αυτή τα έχει με όλο τον κόσμο», του λέει, αλλά ο Χρήστος της εξηγεί: «Μακάρι να ήταν αυτό. Δεν ξέρω καν πώς να σου το πω, είμαι σοκαρισμένος και έξαλλος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ηθοποιός που έφυγε απο τον Σασμό με τον ερχομό της φέρνει τα πάνω κάτω στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Πήγα στο σπίτι λίγο πιο νωρίς για να της κάνω έκπληξη και την έπιασα μαζί με άλλον να κάνει έρωτα. Και ξέρεις με ποιον; Με τον Αλέξη», της αποκαλύπτει.

Η Ισμήνη τα χάνει: «Όλα τα περίμενα, αλλά αυτό όχι. Και τώρα τι θα κάνεις; Δεν θα της μιλήσεις;», τον ρωτάει, αλλά ο Χρήστος της λέει ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

«Τίποτα δεν θα κάνω. Δεν πρόκειται να μπω καν σ’ αυτή τη διαδικασία, απλά θα μαζέψω τα ρούχα μου και θα φύγω χωρίς να της δώσω καμία εξήγηση», ισχυρίζεται.

Η Μυρτάλη μαθαίνει ότι ο Χρήστος συναντήθηκε με την Ισμήνη και εντελώς αψυχολόγητα ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος καταρρέει από την στεναχώρια του για το παιδί

«Πας καλά; Ρωτάς εμένα γιατί σε χώρισε ο Χρήστος; Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο, μιας και τον εαυτό σου έχεις ξεχάσει να τον ρωτάς για το αν ευθύνεται για κάτι», της επισημαίνει.

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close