Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την σχέση της Δήμητρας και του Κουράκου πριν την αποστολή. 

Βρε για δες… και εμείς χαμπάρι…

Πολλοί αναρωτιούνται εάν η Δήμητρα και ο Κουράκος συνδέονταν με κάποιον τρόπο από το παρελθόν, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους έχουν μία ιδιαίτερη επαγγελματική χημεία, η οποία τους έχει βοηθήσει σε πολλές επικίνδυνες αποστολές.

Η συνεργασία τους είναι μοναδική. Η Δήμητρα, μετά την επιτυχία της ως Ράινα, έχει γίνει το δεξί χέρι του Γιώργη στο αστυνομικό τμήμα. Είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να κυριαρχήσει το δίκαιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ηθοποιός που έφυγε απο τον Σασμό με τον ερχομό της φέρνει τα πάνω κάτω στην Μάνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουρακος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Τι είναι αυτό που συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές; Γνωρίζονταν από πριν ή τους ένωσε η συγκεκριμένη μυστική αποστολή; Η Μελίνα Κόντη μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής για τη σχέση της Δήμητρας με τον Κουράκο, αλλά και για όσα ακολουθούν στην γη της ελιάς.

Η Μελίνα Κούντη έδωσε συνέντευξη στο στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχούμη και αποκάλυψε για για τη σχέση Δήμητρας και  Κουράκου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

»Ο αστυνόμος Κουράκος γνώριζε ότι η Ράινα είναι μυστική αστυνόμος, όπως και η Δήμητρα γνώριζε ότι είναι ενήμερος για την αποστολή της και την αληθινή της ταυτότητα. Επίσημα, όμως, γνωρίστηκαν μετά το τέλος της επιχείρησης, όταν η Δήμητρα εμφανίστηκε πρώτη φορά στο γραφείο του με στολή».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος καταρρέει από την στεναχώρια του για το παιδί

Οι δυο τους θα γίνουν αχώριστοι και θα συνεχίσουν να μάχονται, για να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η ζωή της Ράινα – Δήμητρας θα μπει σε τεράστιο κίνδυνο από εδώ και στο εξής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close