Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρτάλη στον ψυχιατρείο.

Ε καλά δεν ήθελε και πολύ αυτή…

Η Γη της Ελιάς καθημερινά με απανωτές ανατροπές μας καθηλώνει. Η αγαπημένη μας σειρά δεν έχει σταματήσει να μας καθηλώνει με τις ανατροπές της.

Αυτό είναι και η μαγεία της. Να μην μπορεί κανείς να προβλέψει την συνέχεια και το πως θα εξελιχθεί. Αυτό αγαπάει ο κόσμος άλλωστε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βρίσκει τη Βασιλική σε άθλια κατάσταση στα χέρια αυτού που της έδωσε το χάπι βιασμού

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στο νοσοκομείο η Βασιλική

Η Μυρτάλη έχει πάρει ένα στυλάκι το οποίο φυσικά θα φέρει τεράστια προβλήματα, αλλά και στην ίδια. Σε κανέναν δεν αρέσει το αυταρχικό, διατάζω και δεν υπολογίζω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Μαργαρίτα βγαίνουν στα κανάλια

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

Η σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνη και τον Ισίδωρο δεν θα αργήσει να έρθει. Μάλιστα θα πέσουν τα τσιμέντα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αφού φτάσει σε σημείο απροχώρητο να μην μπορεί να ελέγξει τον ίδιο της τον εαυτό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα πέφτει στην παγίδα και βιντεοσκοπούν τον θάνατο της

Μάλιστα δεν θα αργήσει η στιγμή που ο πατέρας της τελικά είναι μία βαθιά πληγή για την ίδια και για αυτό έχει την συμπεριφορά που βλέπουμε. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα της προτείνουν τη συμβουλή ειδικού. Πως θα αντιδράσει όμως

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close