Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως ο  Φίλιππος βρίσκει τη Βασιλική σε άθλια κατάσταση στα χέρια αυτού που της έδωσε το χάπι βιασμού.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ??

Ο Φίλιππος και η Βασιλική ετοιμάζουν μία νυχτερινή έξοδο για διασκέδαση σε ένα μπαράκι της Μάνης. Εκεί θα ακολουθήσει ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ τους ένας ομηρικός καυγάς και ο Φίλιππος σηκώνεται και φεύγει φανερά εκνευρισμένος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Μαργαρίτα βγαίνουν στα κανάλια

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

Στη συνέχεια ένας άγνωστος άντρας πλησιάζει τη Βασιλική αρχίζει και της μιλάει περίεργα και τις ρίχνει κάτι στο ποτό με σκοπό να την αποπλάνηση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Κατερίνα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε νέες ερωτικές περιπέτειές

Ο Φίλιππος επιστρέφει στο μπαρ και από κει και πέρα τα πράγματα θα πάρουν άλλη ροή θα υπάρξει ένας μεγάλος καβγάς που θα καταλήξει σε χειροδικία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα πέφτει στην παγίδα και βιντεοσκοπούν τον θάνατο της

Η Βασιλική οδηγηθείτε στο νοσοκομείο και θα ανιχνευτεί μία ουσία στο αίμα της. Ο Κουράκος αναλαμβάνει να κάνει έρευνα και καταλήγει στο συμπέρασμα πως ήταν το χάπι του βιασμού. Αυτή η ιστορία κρύβει από πίσω πολλά πράγματα και η λύση θα έρθει από ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από κάμερες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close