Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Επιτέλουςςς…. Εε εννοώ γιατί ρε γαμώτο…😂😂

H παλιά φλόγα ανάμεσα στο Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα, την ώρα που o Κουράκος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του με την Ιουλία. Ομως όπως βλέπει αυτό δεν γίνεται. Και δυσκολεύεται πάρα πολύ  να συνηπάρξει με την Ιουλία. Το ίδιο συναίσθημα νιώθει και η Ιουλία που ποτέ δεν έχει ξεπεράσει το Στάθη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δίνει εντολή θανάτου για την Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Γιώργης-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σύγκρουση ανάμεσα σε Στάθη και Μαργαρίτα

Ο Γιώργης έχει πολλές σκοτούρες με τα προσωπικά του. Η Ιουλία μπορεί τελικά να τον έπεισε να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους αλλά το μυαλό του δεν φεύγει από την Ευτυχία. Η οποία καθόλου δεν έχει  ευχαριστηθεί από τις εξελίξεις. Και είναι πολύ στεναχωρημένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Δημοσθένης έρχονται αντιμέτωποι

H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη απειλεί ανοιχτά τον Σωκράτη

Ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για να φτιάξουν τη σχέση και το γάμο τους… Ο οριστικός χωρισμός τους είναι προ των πυλών όπως όλα δείχνουν…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου στην Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

Μετά από αυτή την κουβέντα είναι πολύ δύσκολο να τα ξαναβρούνε ο Κουράκος μαζί με την Ιουλία και μετά από ένα πολύ σημαντικό γεγονός η Ιουλία  με τον Κουράκο θα χωρίσουνε οριστικά και αμετάκλητα.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 23/10/22 έως την Πέμπτη 27/10/22

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 30  στις 23/10/22

Επεισόδιο 31

Κυριακή

Η προκλητική στάση της Μυρτάλης στο ελαιοτριβείο, γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή από τους Βρεττάκους οι οποίοι, για μία ακόμη φορά, της εξηγούν πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες. Προσπαθεί να τη νουθετήσει και η Μαρίνα, αλλά η Μυρτάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρία τους, μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά τής συνεργάτιδάς της. Στο μεταξύ, όλοι στην Αρεόπολη είναι αναστατωμένοι με την απάτη της Κατερίνας, καθώς μαθαίνουν ότι έχει ήδη συλληφθεί. Ο Δημοσθένης, σε έξαλλη κατάσταση, ζητά από τη Χάιδω να του επιστρέψει η ίδια τα χρήματα που έδωσε για τον έρανο, ενώ συγχρόνως κατηγορεί και την Ασπασία που τον παρέσυρε.

Η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος δίνουν συνέντευξη στη τηλεόραση γι’ αυτή την υπόθεση. Μια μυστηριώδης γυναίκα συναντά τον Λυκούργο και του ανακοινώνει μια πολύ δυσάρεστη είδηση, την οποία εκείνος πρέπει να βρει τη δύναμη να μεταφέρει στους Βρεττάκους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη απειλεί ανοιχτά τον Σωκράτη

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 31  στις 24/10/2022

Επεισόδιο 31

Δευτέρα

Μέσα σε όλα αυτά η Αρετή η Αναστασία και η Ασπασία αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά την θέλησή του με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν. Η Ράινα πέφτει στην παγίδα του αφεντικού, δηλαδή του Δημοσθένη Καπερνάρου και οδηγείται στην βίλα τόπο στυγερών και αποτρόπαιων εγκλημάτων όπου προγραμματίζεται να τη δολοφονήσουν βιντεοσκοπώντας το φόνο!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με αυτά που έγραψε ο Ιάκωβος

Η εγκληματική οργάνωση εμπορεύεται στο διαδίκτυο ταινίες από πραγματικά εγκλήματα με θύματα κυρίως γυναίκες που πέφτουν στα δίκτυα της οργάνωσης. Κάθε snuff φόνος αποφέρει εκατομμύρια ευρώ! Ο Κουράκος παραδέχεται στην Ευτυχία πως τρέφει συναισθήματά για εκείνη αλλά η μικρή τους περιπέτεια πρέπει να τελειώσει. Εκείνη νιώθει απογοητευμένη γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του. Ένας μυστηριώδης άντρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος κάνει την εμφάνισή του στο χωριό.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 32  στις 25/10/2022

Επεισόδιο 32

Τρίτη

Οι απειλές της Αθήνας στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία την στριμώχνει και την ξυλοκοπεί βάναυσα, οι στιγμές για την Αθήνα είναι τραγικές. Ενώ η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση ο όποιος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται στο εγγόνι της και η Ντάρνα καλεί την αστυνομία

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει συνεργασία με τους Βρεττάκους

Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύει στην λήξη συνεργασίας τους. Παράλληλα η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνετε με το χωριό ενώ συναντά την Αντιγόνη.

Η Γη Της Ελιάς –   στις 26/10/2022

Τετάρτη

Δεν θα προβληθεί ή σειρά

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 33  στις 27/10/2022

Επεισόδιο 33

Πέμπτη

Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις ελλείψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Στο μεταξύ η Μυρτάλη στην γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια την διοίκηση της επιχείρησης, οι αντιρρήσεις από όλους θα είναι σφοδρές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το δαχτυλίδι των Βρεττάκων στα χέρια του Μάνου

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν είναι ερωτευμένη η Αντιγόνη Νεοφύτου μέσα από τη σειρά(Φωτογραφία)

Ενώ ο Ισίδωρος με τη συνδρομή του Μανού και της Μαργαρίτας εκβιάζει με κάποιο τρόπο την Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει. Ο Δημοσθένης θα έρθει σε σύγκρουση με τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου λόγω διαστάσεις απόψεων.

Η Ιουλία παίρνει μια απόφαση που θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά, η Ιουλία δεν αντέχει άλλο την υποκρισία και τα πρέπει που της επιβάλουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close