Η-Γη-της-Ελιάς-Ανδρέας-Γεωργίου-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως τότε θα εμφανιστεί ο Ανδρέας Γεωργίου.

Άντε βρε καλέ μου έλα…

Ο Ανδρέας Γεωργίου μας έχει συνηθίσει να κρατάει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στις σειρές που σκηνοθετεί. Όμως, μετά από το τέλος των «8 λέξεων» δεν τον ξαναείδαμε στις οθόνες μας σε κάποια σειρά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει φρένο στην Μυρτάλη

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids – Ανδρέας Γεωργίου : Η μητέρα μου πέθανε από Aids

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, το ένα τρίτο της δημιουργικής ομάδας στην οποία μετέχει μαζί με τον Κούλλη Νικολάου και την Βάνα Δημητρίου, έμεινε όλη την περσινή σεζόν εκτός «κάδρου», πίσω από τις κάμερες. Η μοναδική του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στο «X-Factor» το οποίο παρουσίασε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δίνει εντολή θανάτου για την Αθηνά

Τηλεοπτική «βόμβα»: Τέλος ο Ανδρέας Γεωργίου από τον ΣΚΑΪ!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σύγκρουση ανάμεσα σε Στάθη και Μαργαρίτα

Όμως, το «χούι» του ηθοποιού δεν κόβεται κι έτσι ο Ανδρέας Γεωργίου θα κάνει σύντομο «έφοδο» στη «Γη της ελιάς», την σειρά που υπογράφει στο Mega, που μας κρατάει καθημερινά «στην τσίτα» με τις απανωτές σεναριακές ανατροπές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Δημοσθένης έρχονται αντιμέτωποι

Η Γη της Ελιάς: Τότε θα εμφανιστεί ο Ανδρέας Γεωργίου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη απειλεί ανοιχτά τον Σωκράτη

Η σχετική είδηση διακινούνταν από πέρυσι, τη σεζόν 2021 -22, από συνεργάτες του ηθοποιού και σκηνοθέτη που επέμεναν ότι ο Γεωργίου περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την είσοδό του στη σειρά με έναν ρόλο – καταλύτη για τις εξελίξεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου στην Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

Και, κόντρα σε ό,τι έχουμε συνηθίσει έως τώρα, ο ρόλο τους θα είναι αυτός του «κακού». Ο ήρωάς που θα ενσαρκώσει θα είναι ακόμα πιο σκοτεινός κι από αυτόν του Δημοσθένη, του κολλητού φίλου και συνεργάτη του στις τηλεοπτικές παραγωγές, Κούλλη Νικολάου, ο οποίος έκανε καθυστερημένη είσοδο στη σειρά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με αυτά που έγραψε ο Ιάκωβος

Θα λειτουργήσει ως αντίπαλο δέος στην εγκληματική συμμορία που λυμαίνεται την περιοχή και η εμφάνισή του θα δώσει απάντηση στο βασικό ερώτημα των θεατών της σειράς: Για πιο λόγο ο Ιάκωβος εγκατέλειψε την Αρεόπολη την πρώτη φορά και τι συνέβη με τον γιο του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close