Η γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν στην άκρη τις διαφορές τους

Η γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Στάθης & η Ιουλία κάνουν στην άκρη τις διαφορές τους. 

Εγώ πάντως αν ήμουν η Εύα θα είχα το νου μου…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μένει χωρίς οικογένεια

Ο Στάθης μετά τις διακοπές του με την Εύα γυρίζει στην Μάνη πιο ξεκούραστος και είναι αποφασισμένος να βάλει σε τάξη τα πράγματα που συνεχίζουν και τρέχουν. Θέλει να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά θέματα που προκύπτουν από την δικαστική μάχη με την Αρετή και να βάλει τέλος σε κόντρες του παρελθόντος.

Η γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω πλακώνονται

Με την Ιουλία θα συναντηθεί τυχαία και ενώ όλοι θα περίμεναν, τα σημάδια της κόντρας τους να είναι εμφανής, ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να γίνουν φίλοι. Ο Στάθης έχει ανάγκη να λήξει παλιές κόντρες διότι η κόντρα με την Αρετή τον έχει εξουθενώσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Από την άλλη η Ιουλία αρχικά εκνευρίζεται με το θράσος του όμως και η ίδια έχει ανάγκη από λίγη ηρεμία στην ζωή της. Πιστεύει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί και η σχέση της με τον Κουράκο δεν είναι και στην καλύτερή της φάση. Νιώθει λοιπόν πως λίγη επιπλέον ηρεμία θα της κάνει καλό.

Η γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαμά η Ευτυχία – Ποιος είναι ο μπαμπάς;

Θα καταφέρουν οι δύο πρώην να μείνουν φίλοι; Αυτή η αλλαγή θα τους βοηθήσει να συνυπάρξουν στο ίδιο μέρος χωρίς εντάσεις ή μπορεί να αποτελέσει η αφορμή να έρθουν και πάλι…πιο κοντά; Αναμένουμε στα επόμενα επεισόδια.

Η γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Close