Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες αφού η Βασιλική θα γίνει κουμπάρα στο γάμο του Στάθη και της Ιουλίας.

Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι!

Πολλά είναι τα μέτωπα που θα κλείσουν στο τέλος της φετινής σεζόν. Αρκετά από αυτά με δικαίωση αλλά και τιμωρία και φυσικά δεν μπορεί από ένα τέλος να λείπει κάτι ευχάριστο, που για φέτος θα είναι ο πολυπόθητος γάμος της Ιουλίας με τον Στάθη.

Ο Στάθης και η Ιουλία, αφού έχουν περάσει ευτυχισμένες και ανέμελες στιγμές στο ταξίδι τους στην Αθήνα, επιστρέφουν ακόμα πιο αγαπημένοι στη Μάνη. Αφού έχουν κάνει όλες τις συζητήσεις για το μέλλον τους, αποφασίζουν να ορίσουν και την ημερομηνία του γάμου τους.

Έτσι κι αλλιώς είναι ένα βήμα που θέλουν και οι δύο να το κάνουν. Ο Στάθης, όπως έχουμε δει, της έχει κάνει την πρόταση γάμου με όλες τις διαδικασίες και με δαχτυλίδι και η Ιουλία το έχει δεχτεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δίνει ραντεβού θανάτου στη Μαρία

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς : Η Ιουλία λέει σε όλους πως παντρεύεται

Λίγο αργότερα η Ιουλία συναντιέται με τον Ισίδωρο, ο οποίος της δείχνει τη δυσαρέσκειά του για το ταξίδι της στην Αθήνα: «Βλέπω με τον Καπερνάρο συνεχίζεις. Μη μου πεις ότι το πάτε σοβαρά! Ιουλία, πρόσεξε καλά γιατί θα το μετανιώσεις, αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για σένα», της λέει για μια ακόμα φορά.

«Ωχ, μωρέ Ισίδωρε, έλεος πια! Ακόμα να το πάρεις απόφαση; Και για να τελειώνουμε, με τον Στάθη αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Τον Ιούνιο θα κάνουμε τον γάμο μας και κοίταξε μέχρι τότε να το έχεις χωνέψει και να είσαι πλάι μου», του ανακοινώνει και φεύγει.

Όπως θα δούμε, το ζευγάρι μέχρι τον Ιούνιο θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως η αγάπη αυτή έχει περάσει πολλές και σκληρές δοκιμασίες και έχει αντέξει. Έτσι σιγά-σιγά θα δούμε να ετοιμάζουν τον γάμο τους, που έχουν αποφασίσει να είναι κάτι απλό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Μάλιστα ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα γίνει στο δημαρχείο της πόλης: «Αλήθεια, ο δήμαρχος δεν πρέπει να μας παντρέψει, δηλαδή ο Ισίδωρος; Θέλω να δω τι θα κάνει», της λέει ο Στάθης και η Ιουλία του εκφράζει την ίδια απορία:

«Ελα ντε! Λες να μην παντρευτούμε στο τέλος, επειδή δεν θα θέλει ο δήμαρχος; Μια χαρά θα έρθει, μην ανησυχείς. Έτσι είναι Ισίδωρος», τον καθησυχάζει. Τελικά, όπως άλλωστε θα δούμε, ο γάμος τους θα γίνει τον Ιούνιο κα μάλιστα κουμπάρα θα είναι η Βασιλική, η οποία βλέπει τον πατέρα της πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία τελειώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ομολογεί πως σκότωσε τον Γεράσιμο

Καλεσμένοι θα είναι όλοι μετά, για μια όμορφη και λιτή δεξίωση. Και για όσους αναρωτιούνται… Ε, ναι! Η Αρετή δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close