Η Γη της Ελιάς-Μαρία-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αλέξης δίνει ραντεβού θανάτου στη Μαρία.

Θα τον μαζέψει αυτόν κανένας ή θα αφανίσει όλη την Μάνη σε λίγο;

Ο Αλέξης είναι ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που μας έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα όχι με ευχάριστο τρόπο αλλά για την ψυχική του υγεία που τον οδήγησε σε αποτρόπαια εγκλήματα.

Ωστόσο όπως μας ενημέρωσε το περιοδικό myTv  σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο νεαρός αρχίζει να δέχεται κάποια ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα από μια γυναίκα η οποία φαίνεται να γνωρίζει για την βίαιη συμπεριφορά του και για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει με τελευταίο τον φόνο του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς : Η Ιουλία λέει σε όλους πως παντρεύεται

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ο Αλέξης καταφέρνει να ανακαλύψει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από αυτά τα τηλεφωνήματα και παίρνει μια καθοριστική απόφαση να αναλάβει δράση όσο πιο άμεσα γίνεται. Με απώτερο σκοπό να της κλείσει μια για πάντα το στόμα για να μην του δημιουργήσει προβλήματα.

Γρήγορα λοιπόν κανονίζει να πάρει ρεπό απ’ την ταβέρνα του Χρήστου για να κάνει μία επίσκεψη στην γυναίκα που τον ενοχλεί. Μόνο που αυτή δεν είναι άλλη από τη θεία του. Ο Αλέξης φεύγει κρυφά από όλους για το Σούνιο δίνοντας στη Μαρία ραντεβού θανάτου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία τελειώνει τον Δημοσθένη

Οι δυο τους συναντιούνται αλλά όταν ο νεαρός αποπειράται να εφαρμόσει κάποια από τα δολοφονικά σχέδια που έχει εναντίον της, η Μαρία καταφέρει να αμυνθεί και τον αποφεύγει. Μάλιστα του θέτει ένα τελεσίγραφο.

Μη διανοηθεί να αγγίξει ξανά την ίδια, την Αθήνα και την Μαργαρίτα γιατί το επόμενο τηλεφώνημα που θα κάνει δεν θα είναι σε εκείνον για να τον απειλήσει αλλά στην αστυνομία για να τον καταγγείλει και αυτή τη φορά, θα είναι επώνυμη καταγγελία και με αποδεικτικά στοιχεία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τελειώνει το πένθος της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς-Μαρία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βάζει στόχο την Αθηνά

Εντωμεταξύ Αθηνά και Μαργαρίτα αγνοούν όλα όσα συμβαίνουν στο Σούνιο και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να αντιμετωπίσουν τον Αλέξη και την βίαιη συμπεριφορά του καθώς δεν ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Έρχεται καταγγελία βόμβα

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ένα θαύμα

Λίγες ώρες μετά ο Αλέξης επιστρέφει στη Μάνη και έχει να διαχειριστεί την καχυποψία και την ψυχρή στάση της μητέρας του και της Μυρτάλης. Παρόλα αυτά όμως παίρνει το ρίσκο και ομολογεί το φόνο του Γεράσιμου στην τελευταία η οποία σοκάρεται.

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Το κρυφό παιδί της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς-Μαρία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής στην φυλακή

Οι υποψίες που είχε όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώνονται και επίσημα. Από τότε η Μυρτάλη βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα αν πρέπει ή όχι να καταγγείλει τον Αλέξη στην αστυνομία για τον συγκεκριμένο φόνο. Ωστόσο σαν ένα προσωρινό μέτρο ασφαλείας κάνει αίτηση να βγάλει άδεια οπλοφορίας, κάτι που είναι μια σχετικά χρονοβόρα διαδικασία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close