Η-Γη-της-Ελιάς-Ειρήνη-Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το τεστ DNA δείχνει πως η Ειρήνη – Φίλιππος είναι αδέρφια.

ΑΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ…

Γεμάτη αγωνία και ένταση είναι τα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Δημοσθένης μπαίνει βαθιά στο κύκλωμα ναρκωτικών προκαλώντας την έχθρα του αντιπάλου του και η κατάσταση οδηγείται στα άκρα. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται πως η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέρφια.

Ο Δημοσθένης μπορεί να παρουσιάζει την εικόνα ενός καλού αυστηρού οικογενειάρχη, αλλά κρύβει καλά την σκοτεινή πλευρά του. Δηλαδή αυτή του αρχηγού ενός κυκλώματος που δραστηριοποιείται σε παράνομες ενέργειες με σκοπό να βγάλει πολλά χρήματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Αντιγόνη με τον Άρη;

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜyΤV, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο άντρας αποφασίζει να μπει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα.

Μάλιστα εφιστά την προσοχή στον στον συνεργάτη του τον Κωνσταντίνο διότι αυτή η δουλειά περιέχει μεγάλο ρίσκο. Ωστόσο κάποια στιγμή, δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί στην περιοχή του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Όμως ο Δημοσθένης δεν πτοείται από τις απειλές και ζητάει από τους αδίστακτους άντρες να μεταφέρουν στο αφεντικό του τον Κεφαλά ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Έκτοτε η κόντρα ανάμεσα στα δύο κυκλώματα κορυφώνεται οδηγώντας σε παραπλευρές απώλειες. Οι άνθρωποι του Κεφάλα σκοτώνουν κάποιους από τους συνεργάτες του Δημοσθένη σε μία άγρια συμπλοκή και γι’ αυτό το μακελειό δεν αργούν να ενημερωθούν ο Δημοσθένης και ο Κωσταντίνος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κάνει άνω κάτω Κουράκο και Ευτυχία

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Ασπασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Ευτυχίας και του Κουράκου

Ο πρώτος εξοργίζεται αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θεωρεί πως πρέπει να δώσουν άμεσα απάντηση και μάλιστα να χυθεί περισσότερο αίμα.

Φυσικά όλο αυτό που συμβαίνει δεν αρέσει καθόλου στον Κωσταντίνο ο οποίος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα είτε εναντίον του είτε κάποιον αγαπημένων του προσώπων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μπαίνει φυλακή

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Ταυτόχρονα η Ασπασία περιμένει από μέρα σε μέρα τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να βεβαιωθεί αν η Ειρήνη είναι κόρη του Δημοσθένη ή του Πέτρο Στεφανέα.

Σύντομα λοιπόν η Ασπασία λαμβάνει τον φάκελο με αποτέλεσμα να συναντιέται με την Χάιδω και να τον ανοίξουν μαζί. Τότε βεβαιώνονται πως ότι πως η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέρφια και η Ασπασία τρέμει στην ιδέα μήπως ο Δημοσθένης ανακαλύψει ποτέ την αλήθεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close