Η-Γη-της-Ελιάς-Ειρήνη-Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο.

Κάτσε μαρή ακόμα δεν ήρθες…

Η Ειρήνη θα συνεχίσει να μας απασχολεί με τα καμώματα της στη «Γη της Ελιάς». Η κόρη του Δημοσθένη από τη στιγμή που πατά το πόδι της στη Αρεόπολη μόνο προβλήματα φέρνει στους γονείς της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κάνει άνω κάτω Κουράκο και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Ευτυχίας και του Κουράκου

Πιο συγκεκριμένα η Ειρήνη δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον Φίλιππο τον οποίο προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο. Μάταια όμως. Ο Φίλιππος έχει μάτια μόνο για την Βασιλική και κάποια στιγμή θα δούμε να της λέει ορθά – κοφτά να μην ελπίζει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μπαίνει φυλακή

Η-Γη-της-Ελιάς-Ειρήνη-Ασπασία-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Όμως η Ειρήνη επιμένει να τον ενοχλεί σε τέτοιο σημείο που ο Φίλιππος αρχίζει να αισθάνεται άσχημα. Η Ειρήνη τρελή και παλαβή για το Φίλιππο τηλεφωνεί στη κολλητή φίλη της στην Αθήνα, τη Μαντώ για να της πει πόσο έχει εντυπωσιαστεί από τη γνωριμία της με τον Φίλιππο:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Μαργαρίτα σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βλέπει τον Μιχάλη με άλλο μάτι

«Ναι ρε Μαντώ μου, είναι κούκλος ο άνδρας της ξαδέλφης μου. Αν τον δεις θα πέσεις τ’ ανάσκελα». Η Μαντώ της επισημαίνει το γεγονός ότι ο Φίλιππος είναι παντρεμένος αλλά η Ειρήνη αδιαφορεί και της απαντά: «Και τι έγινε; Εγώ δεν θέλω να τον παντρευτώ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σχεδιάζει την δολοφονία του Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποκτά νέο εχθρό

Έχουν κι ένα μωρό. Ναι σου λέω μ’ αρέσει πολύ. Τρελαίνομαι. Έπαθα χοντρή πλάκα. Νομίζω ότι άρεσα και σ’ αυτόν». Η Μαντώ τη ρωτά αν είναι σίγουρη ότι κι ο Φίλιππος τη θέλει και η Ειρήνη με περισσή σιγουριά λέει: «Βέβαια το κατάλαβα. Μου το έδειξε. Μου άναψε πράσινο φως».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close