Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαργαρίτα κάνει άνω κάτω Κουράκο και Ευτυχία.

Μαρη Μαργαρίτα τρελάθηκες;

Ο Κουράκος και η Ευτυχία μπορεί περνούν ανέμελες και χαρούμενες στιγμές μεταξύ τους όμως τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να έρθουν, στην Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Ευτυχίας και του Κουράκου

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μπαίνει φυλακή

Η σχέση του ζευγαριού ακροβατεί ανάμεσα σε ψέματα και τρίτα πρόσωπα, κάτι που αναπόφευκτα θα δημιουργήσει φουρτούνες. Η Ευτυχία δεν έχει τολμήσει να πει στον Κουράκο την αλήθεια για τον Ανέστη ενώ παράλληλα νιώθει τύψεις για την Ιουλία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Μαργαρίτα σε κρίσιμη κατάσταση

Η μικρή κοινωνία της Μάνης δεν θέλει και πολύ για να την κατηγορήσει ως αντροχωρίστρα και ως νούμερο ένα υπεύθυνη για τον χωρισμό Κουράκου και Ιουλίας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βλέπει τον Μιχάλη με άλλο μάτι

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σχεδιάζει την δολοφονία του Αλέξη

Μέσα σ’ όλα όμως υπάρχει και η Μαργαρίτα η οποία θέλει να τακτοποιήσει την Ευτυχία. Άθελα της θα φέρει σε δύσκολη θέση το ζευγάρι καθώς η ίδια προξενεύει τον Στράτο για την μικρή, η οποία δεν θέλει να της πάει κόντρα και της κάνει το χατίρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποκτά νέο εχθρό

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Ο Κουράκος όμως γίνεται έξαλλος με αυτή την γνωριμία και τρελαίνεται στην ιδέα και μόνο ότι η Ευτυχία βγαίνει με κάποιον άλλο, στην Γη της Ελιάς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close