Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Βασιλική προσεύχεται για το Φίλιππο. 

Θα κλάψουνε μανούλες παιδιά…

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς». Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Αλέξης Μίχας έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια.

«Πραγματικά τις επόμενες τρεις εβδομάδες πολλά θα συμβούν στη “γη της ελιάς” που θα μας καθηλώσουν. Θα περάσουμε σήμερα σε μια άλλη ιστορία στον Φίλιππο και στη Βασιλική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Δήμητρας

Έχουμε δει ήδη από το τρέιλερ ότι η σχέση τους θα περάσει πολύ σοβαρή κρίση καθώς η Βασιλική νομίζει και λάθος βέβαια νομίζει ότι ο Φίλιππος την έχει απατήσει.

Θα ζητήσει διαζύγιο και όλο αυτό θα λειτουργήσει πάρα πολύ άσχημα στον Φίλιππο που στεναχωριέται πάρα πολύ, δεν μπορεί να το πιστέψει και ξεκινάει το ποτό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα μυστικό πέφτει σα βόμβα

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Φίλιππος τα βρίσκουν;

Κάθε βράδυ πηγαίνει στο καφενείο του Πότη και πίνει και ένα βράδυ που δεν θα είναι σε καθόλου καλή κατάσταση θα φύγει από εκεί με το αυτοκίνητο και θα έχει ένα τροχαίο.

Θα χτυπήσει με το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο, ευτυχώς τα χειρότερα θα αποφευχθούν. Η Βασιλική φυσικά τρέχει αμέσως στο πλευρό του όπως και όλη η οικογένεια του, του συμπαραστέκεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας ξεκλειδώνει το μυστήριο του φόνου

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία ορκίζεται να καταστρέψει τον Δημοσθένη

Ο κίνδυνος θα ξεπεραστεί σχετικά γρήγορα όμως αρχίζει να παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην υγεία του. Αρχίζει να έχει έντονα μουδιάσματα στα πόδια. Θα του αφήσει πρόβλημα στην υγεία του αυτό το τροχαίο ή θα το ξεπεράσει;»,

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Η Βασιλική προσεύχεται στο Θεό να γίνει καλά ο Φίλιππος και νιώθει τύψεις και κλαίει γιατί θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για αυτό που του συνέβη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close