Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Φίλιππος εξαφανίζεται

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ

Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι ευτυχισμένοι καθώς έχουν κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες και οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν μια ακόμα επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου για να δουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να ζήσει το παιδί. Ολα δείχνουν πως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο. Στο μεταξύ όλα αλλάζουν όταν η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία. Η κοπέλα αρχίζει να ζαλίζεται και να έχει αστάθεια: «Μάνο, δεν είμαι καλά», λέει και ο Μάνος θορυβείται:

«Μαρινάκι μου, μη φοβάσαι, δεν είναι τίποτα, αλλά καλύτερα να πάμε στο γιατρό να σε δει», της λέει, με τη Μαρίνα αρχικά να αρνείται: «Θα μου περάσει», του λέει. Η κατάσταση της κοπέλας όμως όσο πάει και χειροτερεύει, τα συμπτώματα γίνονται όλο πιο συχνά και έντονα.

Λίγο αργότερα η Μαρίνα αρχίζει να έχει μουδιάσματα στα χέρια: «Αγάπη μου, μούδιασαν τα χέρια μου, δεν τα καταλαβαίνω», του λέει κι ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό: «Πατέρα, φοβάμαι! Κάτι δεν πάει καλά με τη Μαρίνα», αναφέρει στον Ισίδωρο και τηλεφωνεί στην Αντιγόνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Spoilers για τα επόμενα επεισόδια που δεν περιμένεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα μπουκάρει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη

Η Αντιγόνη τρέχει αμέσως και κάνει μια πρώτη εξέταση στη Μαρίνα, αλλά το βλέμμα της σκοτεινιάζει: «Μάνο, πρέπει να κάνει άμεσα κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις». Ο Μάνος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να κρύψει τον φόβο του από τη Μαρίνα. Ωστόσο το ζευγάρι, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς, έχει να περάσει ένα μακρύ και επίπονο μεγάλο διάστημα, με νοσοκομεία, εξετάσεις και χειρουργεία και με τη Μαρίνα στην κυριολεξία να παλεύει για τη ζωή της!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

O Χρήστος γίνεται φονιάς

Ο Χρήστος δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά, αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους και τους διώχνει. Λίγο αργότερα όμως εκείνοι επιστρέφουν με κακές διαθέσεις. Αφού ο Χρήστος αντιστέκεται ξανά, οι μπράβοι τού σπάνε το μαγαζί: «Αυτή ήταν μια πρώτη γεύση, θα ξανάρθουμε», τον απειλούν. Και όντως οι μπράβοι πάνε πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους, με οδυνηρά αποτελέσματα, καθώς πάνω στη συμπλοκή ο Χρήστος σκοτώνει έναν από αυτούς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκέφτεται να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σε πόλεμο με τον Ισίδωρο

Λίγο αργότερα η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Τελικά ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Ιουλία & Αρετή «σκοτώνονται»

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φεύγουν Μυρτάλη και Αλέξης

Η Αρετή ξαναγυρίζει στα παλιά της κόλπα. Ετσι, για μια ακόμα φορά θέλοντας να χωρίσει τον Στάθη από την Ιουλία, καταφεύγει στα μάγια. Μόνο που τα πράγματα και πάλι δεν πάνε καλά. Καθώς την ώρα που κάνει τα «μάγια» της έξω από το σπίτι της Ιουλίας, για κακή της τύχη, η Ιουλία έρχεται και την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Το τι ακολουθεί δεν περιγράφεται. Η Ιουλία έξαλλη βγαίνει εκτός εαυτού, ενώ η Αρετή αρχίζει τις φωνές και τις κατάρες.

Tο σχέδιο του Φίλιππου για να φέρει πίσω τη Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Η Ιουλία συναντά τη Βασιλική και, μέσα από τα δικά της βιώματα, την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάστασης με τον Φίλιππο. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στη Βασιλική, καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριέψει, ενώ προσπαθεί για μια ακόμα φορά να την πείσει να τον συγχωρέσει, αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της, ότι με αυτά που κάνει και μένει μακριά από τον Φίλιππο, εκείνος μπορεί να βαρεθεί να την παρακαλάει και να την περιμένει.

Ωστόσο η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο  , ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Πως θα αντιδράσει η Βασιλική στην εξαφάνιση του Φίλιππου;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close