Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι  ευχάριστες καθώς το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι .

Ναι και αυτός άλλο που δεν ήθελε…

Η σχέση της Εύας με τον Στάθη έχουμε δει πως περνάει κρίση. Ενα ψέμα (που σιγά το ψέμα μεταξύ μας) θα γίνει η αφορμή για τρικούβερτο καυγά μεταξύ Στάθη και Εύας.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Η γη της ελιάς: ο Στάθης εξαφανισμένος, η Εύα τον ψάχνει παντού

Ο Στάθης να είναι πολύ εριστικός. Κοπανάει την με νεύρα στο σπίτι της Εύας , φεύγει και πηγαίνει στο σπίτι του Δημοσθένη για να μιλήσουν.

Ο Στάθης  αποφασίζει πως δεν θέλει να μείνει στο σπίτι της Εύας και ύστερα από σκέψη,  θα τηλεφωνήσει σε ένα ξενοδοχείο για να μείνει εκεί προσωρινά.

Η Εύα θα τον ψάχνει αναστατη   αλλά ο Στάθης δεν δίνει σημεία ζωής. Ετσί η Εύα θα αφήσει μηνύματα στον τηλεφωνητή: Στάθη τι έχει γίνει; σε έχω πάρει τουλάχιστον πέντε φορές και δεν μου απαντάς. Έχω αρχίσει κι ανησυχώ. Παρε με μόλις το δεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σταυρός Βρεττάκος ο γιος του Ιάκωβου και το κλεμμένο δαχτυλίδι

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Στάθη, που είσαι; Αν δεν μου απαντήσεις μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά, θα αρχίσω να παίρνω τα νοσοκομεία! Είσαι καλά;»

Τελικά ο Στάθης αποφασίζει να της απαντήσει. Είμαι καλά, δεν θα έρθω στο σπίτι σου απόψε. Τα λέμε από αύριο.

Την επόμενη ημέρα ο Στάθης, δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με την  Εύα. που , πάει πάνω κάτω στο σπίτι και τελικά αποφασίζει να ξαναπάρει  τηλέφωνο τον Στάθη . Η κλίση μένει για άλλη μια φορά και η Εύα ταραγμένη  και του αφήνει μήνυμα: Στάθη τι έχει συμβεί; Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν μπορείς να με κρατάς στο σκοτάδι. Σου έχω κάνει κάτι; Πάρε με τηλέφωνο επιτέλους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με Μάνο και Μαρίνα

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Ο Στάθης επιστρέφει στο σπίτι της Εύας καθώς έχει αποφασίσει να τα πούνε στα ίσα. Δεν ήρθα γιατί είχα τόσα νεύρα που αν άνοιγα το στόμα μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα άκουγες. Πόσα λεφτά έχεις δώσει μέχρι τώρα για τα φαγητά και τη καθαριότητα στη γυναίκα που ερχόταν κρυφά από εμένα; 

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Λέγε! Υποτίθεται πως μαγείρευες εσύ έτσι. Τέτοια κοροϊδία την αξίζω Εύα;  Πίστευα πως αυτά τα κάνουν οι γυναίκες που δεν ανήκουν στην δική σου κατηγορία, έτσι πίστευα ο ηλίθιος. Αυτά τα κάνουν οι σουπιές. Λάθος σε είχα κατατάξει. Εκεί ανήκεις κι εσύ .

Ο Στάθης πετάει χρήματα στο τραπέζι και φεύγει. Η Εύα μένει μόνη στο σπίτι και κλαίει. Προσβεβλημένη με αυτό που έγινε, αποφασίζει να μην ξαναασχοληθεί με τον Στάθη.

Το κερασάκι στην τούρτα θα έρθει όταν θα πιάσει στα πράσα τον Στάθη με την Ιουλία. Και λίγο μετά απο αυτό θα έρθει και ο οριστικός χωρισμός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close