Η Γη της Ελιάς: Και άλλος θάνατος στην Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις είναι δραματικές στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς έρχεται και άλλος θάνατος στην Αρεόπολη.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Ιάκωβο και να μάθει τις προθέσεις του απέναντι στην Αθηνά, αλλά εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι του. Οι καβγάδες ανάμεσα στον Λυκούργο και τη Μέλπω δεν λένε να κοπάσουν, ενώ η Ισμήνη μάταια προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων;

Η Γη της Ελιάς: Και άλλος θάνατος στην Αρεόπολη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα κρυφά μυστικά της

Σε τεντωμένο σχοινί, όμως, βρίσκεται και η σχέση του Στέφανου με τη Μυρτάλη, καθώς εκείνη δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την υπερπροστατευτικότητά του απέναντι στην Αρετή. Ο Φίλιππος και η Βασιλική προετοιμάζονται για το μωράκι που θα έρθει, ενώ η Άννα προθυμοποιείται να γίνει νονά. Η Ιουλία δείχνει να έχει πάρει σοβαρά το νέο της πόστο στο ελαιοτριβείο και ο Κουράκος την καμαρώνει μαζί με τον Ισίδωρο.

Ο Θεοδόσης ετοιμάζεται να αγοράσει ένα υπερπολυτελές σπίτι στο όνομα της Μαργαρίτας, ενώ ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για να στελεχώσει την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε όλες αυτές τις αλλαγές, όμως συγκινείται από τις πράξεις του. Τί κρύβει ο Θεοδόσης που θα μας αφήσει άφωνους;

Η Γη της Ελιάς: Και άλλος θάνατος στην Αρεόπολη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα, ενημερώνει τον Κουράκο για την εξαφάνιση ενός αστέγου και τον ικετεύει  να τη βοηθήσει με τον εντοπισμό του. Η Αθηνά και ο Ιάκωβος πηγαίνουν στο Σούνιο, και η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία.

Και άλλος θάνατος στην Αρεόπολη

Ο Ιάκωβος περνά χρόνο στο σπίτι της Μαρίας, στο Σούνιο, και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθηνά. Η Ισμήνη πείθει τον Λυκούργο να κάνουν το τραπέζι στον Κωνσταντίνο. Η Άννα χάνει όλα της τα κέρδη στον τζόγο και ο Πότης προσπαθεί να τη συνετίσει αλλά μάταια.

Η Βασιλική με τον Φίλιππο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα γεννηθεί το κοριτσάκι τους. Ο Μάνος αγνοεί την επιθυμία του πατέρα του για άλλη μια φορά και έτσι  περνά ένα βράδυ στο σπίτι της Μαρίνας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

Ο Ισίδωρος θα καλέσει τον Αστυνόμο Κουράκο στο σπίτι του και θα τον ρωτήσει ευθέως τί ξέρει για την εξαφάνιση του θησαυρού.  Πως θα αντιδράσει ο Γιώργης; Ο Στάθης συναντά την Ιουλία στον δρόμο και τη ρωτά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένη με τον Γιώργη, η απάντηση της Ιουλίας είναι τελείως ανατρεπτική… Η Μαργαρίτα με τον Θεοδόση και τον Αλέξη βρίσκουν τον άστεγο που έψαχναν, νεκρό….

Στο θέαμα που αντικρίζουν παθαίνουν σοκ με αυτό να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close