Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Στέφανος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη και Στέφανος ξανά μαζί.

Αχ τι άλλο θα δούμε…

Κι όμως, ο Στέφανος και η Μυρτάλη δεν έχουν αποχαιρετιστεί οριστικά, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως ο νεαρός θα επιστρέψει στη Μάνη, για να λογαριαστεί ιδιαιτέρως με την πρώην αγαπημένη του..

Η ζωή του στην Ισπανία κυλά όμορφα. Με την Ελένη είναι πολύ δεμένοι και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Στέφανος, σύντομα θα αποφασίσει να επισκεφτεί την Αρεόπολη, για να συζητήσει για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο χτύπημα μαφίας στην Μάνη με θύματα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θα γυρίσει απο την Ισπανία και θα έρθει κοντά με την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

Όλοι θα τον υποδεχτούν με μεγάλη χαρά. Οι μέρες του θα περάσουν όμορφα, μέχρι να έρθουν στα αυτιά του τα νέα για την Μυρτάλη Βρεττάκου. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, μόλις ο Στέφανος ενημερωθεί για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, θα τρομάξει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Δημοσθένη

H Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γλυτώνει την Αρετή απο την απόλυτη καταστροφή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη

Όλοι θα του αναφέρουν πως η Μυρτάλη έχει γίνει σκληρή και φέρεται απαίσια σε συγγενείς, φίλους κι εργάτες. Ο Στέφανος, νιώθοντας ακόμη αγάπη μέσα του για αυτή την κοπέλα, θα την πλησιάσει με σκοπό να συζητήσουν.

Οι δυο τους θα κάνουν μία μεγάλη βόλτα, σύμφωνα με το youfly, με την Μυρτάλη να λυγίζει στην αγκαλιά του. Δεν αποκλείεται να παραδεχτεί τα λάθη της και να του ζητήσει βοήθεια. Ο Στέφανος θα συμβουλεύσει την Μυρτάλη κι ύστερα θα εγκαταλείψει ξανά, την γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει για τον φόνο του Ανέστη και συγκλονίζεται

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεγράφει μια για πάντα την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει στην θέση της την Ειρήνη

Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη και να την κάνει όπως πριν, ή επίσκεψή του και τα λόγια του θα είναι μάταια απέναντί της; Όλα κρέμονται από μία και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close