Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του.

Εκεί που μπλέκεις ρε συ Ντίνο τι περιμένεις…

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να την βιάσει. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος έχει βγει με την Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά της Ειρήνης. Στο ορκίζομαι δεν την ακούμπησα, της λέει.

Την ίδια ώρα δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν το Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα.

Η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου στον εισαγγελέα ζητώντας του να τον κλείσει στην φυλακή. Ο Κίμωνας όμως δείχνει να μην την πιστεύει. Ο Γεράσιμος στέλνει ένα δώρο στην Μαργαρίτα και τις εκφράζει τα συναισθήματά του με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ο Κίμωνας είναι σίγουρος ότι η Ειρήνη λέει ψέματα και το εκμυστηρεύεται στους γονείς της. Ο Σωκράτης ζητά συνάντηση από τον Μάνο για να του ανακοινώσει την απόφαση του σε σχέση με την Αγγελική.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Δημοσθένη

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη

Η Μυρτάλη κάνε μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με την μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδώς αλλά και της Βασιλικής.

Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντηθεί με τον Στάθη αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη χωρίς εμπόδια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει για τον φόνο του Ανέστη και συγκλονίζεται

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει στην θέση της την Ειρήνη

Ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν παθιασμένο έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές ώστε να μην γίνουν αντικείμενα σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Κι ενώ η Μαρίνα λέει στον Μάνο ότι θέλει να μείνει έγκυος, ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη.

Ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένεια της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος απολύει τον Αλέξη απο την ταβέρνα

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Την ίδια ώρα ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού και η κόντρα ανάμεσα στην συμμορία του Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Ο Κουράκος έχει αρχίζει να υποψιάζεται την Ιουλία και η Μυρτάλη συνεχίζει να ρίχνει γέφυρες με σκοπό να προσεγγίσει τη Μαρίνα η οποία δείχνει να κάμπτεται από το ενδιαφέρον της.

Η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα. Την ίδια ώρα η Χάιδω και η Ασπασία ανακαλύπτουν πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 4/12/2022 ως 8/12/2022

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 58 στις 4/12/2022

Επεισόδιο 58

Κυριακή 

Ο Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μια ληστεία την ώρα που η Ειρήνη συνεχίζει να φλερτάρει τον Φίλιππο φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στην Βασιλική. Στο μεταξύ η Αρετή συνεχίζει την εκστρατεία καλοσύνης και πηγαίνει σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει. Αργότερα πηγαίνει και από το σπίτι του Δημοσθένη όπου για πρώτη φορά δείχνει ένα καινούριο πρόσωπο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με Φίλιππο και Ειρήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιώνει στην αγκαλιά του Στάθη

Η Ευτυχία βρίσκει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Κουράκος και το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει. Κι ενώ η Αντιγόνη παρακαλεί τον Σωκράτη να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο μία περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύπτεται τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Ο Στάθης αγνοεί την συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 59 στις 5/12/2022

Επεισόδιο 59

Δευτέρα  

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για την Μάλτα ενώ η Μυρτάλη ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων. Ο θείος της ωστόσο δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο ο οποίος, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη την προσβάλει πολύ άσχημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εκδικείται με αισχρό τρόπο την Ιουλία

Η Ειρήνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει θυμό των Βρεττάκων και της Αθήνας. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και για πρώτη φορά της μιλά πολύ σκληρά. Στην συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθήνα αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 60 στις 6/12/2022

Επεισόδιο 60

Τρίτη 

Ο Στάθης δεν μπορεί να βγάλει να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν χωρίς εκείνον να αντιδράσει. Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφαλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή να στηθεί μία επιχείρηση αιφνιδιασμού αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τεστ DNA δείχνει πως Ειρήνη-Φίλιππος είναι αδέρφια

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Αντιγόνη με τον Άρη;

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα .

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 61 στις 7/12/2022

Επεισόδιο 61

Τετάρτη 

Ο Εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο και η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει. Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή του όπλου απαιτεί από τον Ρουφαλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από την άλλη απο τον έλεγχο του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία. Η ζωή του Στάθη βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς τον απειλούν με όπλο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιο του και δανείζει στην Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθήνα επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να την συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική για αυτή τη συνάντηση και την προτιμάει να την πραγματοποιήσει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 62 στις 8/12/2022

Επεισόδιο 62

Πέμπτη 

Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό δίνοντας χαρά στην οικογένειά. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει ακόμη μία απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κάνει άνω κάτω Κουράκο και Ευτυχία

Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του την μικρή Αγγελική. Τελικά τι θα γίνει με όλη αυτήν την ιστορία της μικρής Αγγελικής;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close