Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη.

Ασπασία δεν σε βλέπω και πολύ καλά…

Έξαλλος θα γίνει ο Δημοσθένης με μία αποκάλυψη που θα του αλλάξει τη ζωή, στην γη της ελιάς. Η Ασπασία και η Χάιδω παλεύουν να βρουν εάν η νεαρή Ειρήνη είναι τελικά μια Καπερνάρου ή μια Στεφανέα..

Το τεστ DNA θα βγει και όλα θα ανατραπούν. Η Ειρήνη είναι καρπός του παράνομου έρωτα της Ασπασίας με τον σύζυγο της Χάιδως. Μόλις αυτή η είδηση μαθευτεί, θα σκάσει σαν βόμβα στην Αρεόπολη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει για τον φόνο του Ανέστη και συγκλονίζεται

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει στην θέση της την Ειρήνη

Στην αρχή, το μυστικό αυτό θα το ξέρουν μόνο η Ασπασία και η Χάιδω. Βέβαια, όπως γνωρίζουμε ως τώρα στην αγαπημένη μας σειρά, τίποτε δε μένει κρυφό για πάντα…

Ο Δημοσθένης δε θα αργήσει να μάθει την φρικτή αλήθεια, με αποτέλεσμα το ξέσπασμά του να είναι μεγάλο, σύμφωνα με το youfly, στην γη της ελιάς. Το παρελθόν της Ασπασίας θα έρθει στο φως.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος απολύει τον Αλέξη απο την ταβέρνα

Η-Γη-της-Ελιάς-Ασπασία-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Η παράνομη σχέση της θα σχολιαστεί σε όλη την Αρεόπολη. Η Χάιδω δε θα αντέξει το σκάνδαλο και θα αποσυρθεί από αυτή την ιστορία. Η Ασπασία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις πράξεις του παρελθόντος της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67

Η-Γη-της-Ελιάς-Ειρήνη-Ασπασία-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Ο Δημοσθένης δε θα δεχτεί εύκολα πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του. Το ίδιο θα συμβεί και από την πλευρά της Ειρήνης. Μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα σχέδιά του και πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση πατέρα – κόρης, στα επόμενα επεισόδια..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close