Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος μαθαίνει για τον φόνο του Ανέστη.

Σε δύσκολη θέση ο Κουράκος μας

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, όπου μίλησε για τον Κουράκο στη «Γη της Ελιάς», αλλά και τη σχέση που θα αποκτήσει με την Ευτυχία.

«Η Ευτυχία δεν δίνεται εύκολα. Έχουμε δει πως πολλοί ήρωες έχουν προσπαθήσει να τη διεκδικήσουν όμως εκείνη περιμένει. Έρχεται μία δικαίωση και μία αναταραχή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει στην θέση της την Ειρήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος απολύει τον Αλέξη απο την ταβέρνα

Πρώτα ο ήρωάς μου θα ξεκαθαρίσει τη θέση του με το παρελθόν του κι ύστερα θα γίνει ό,τι είναι να γίνει. Θεωρώ πάντως αυτό που θα δείτε θα αστέρει στου κοινό, ειδικά αν είναι κάποιος ρομαντικός», σχολίασε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης επεσήμανε ότι ο Κουράκος θα μάθει ότι η Ευτυχία κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Ανέστη, στη «Γη της Ελιάς». «Αυτό είναι που θα δώσει και ενδιαφέρον στην ιστορία. Αυτό θα τα φέρει όλα τούμπα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με Φίλιππο και Ειρήνη

Ο Κουράκος με την αγάπη που της έχει και τον έρωτα που νιώθει για εκείνη θα βρεθεί σε ένα τρομερό αδιέξοδο που θα εμπεριέχει και το στοιχείο της “έκρηξης”. Δεν ξέρω πολλά αλλά νιώθω πως θα γίνει χαμός», συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εκδικείται με αισχρό τρόπο την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τεστ DNA δείχνει πως Ειρήνη-Φίλιππος είναι αδέρφια

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός σχολίασε ότι οι δύο ήρωες θα έρθουν πράγματι κοντά, αλλά δε θα το ζήσουν ακόμα ελεύθεροι. «Μην ξεχνάμε πως το αφεντικό της Ευτυχίας είναι η Ιουλία».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close