Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα πει “μακριά τα μάτια σου από πάνω της! Θα ρεζιλευτούμε”.

Έλα μωρέ…αφήστε τον!!!

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Ιουλία ότι επέστρεψε η Αμαλία στο πόστο της. «Μακριά τα μάτια σου από πάνω της! Είναι πολύ νέα και δεν έχω καμία όρεξη να ρεζιλευτούμε σε όλο το χωριό!», του τονίζει εκείνη και ο Ισίδωρος τσαντίζεται και της ζητάει να μαζευτεί και να μην τον προσβάλει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ρόμπα με έκανε το βλήμα! Έννοια σου όμως και θα μου το πληρώσει

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το πιο απίθανο σενάριο γίνεται αλήθεια

Ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να πάει στο δημαρχείο, έχοντας ντυθεί πολύ κομψά και ο Μάνος δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει μπηχτή για την Αμαλία. «Άλλη Ιουλία μας βρήκε…Μάνο, κομμένη αυτή η πλάκα, ναι; Άντε γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες!», ξεκαθαρίζει στον γιο του και φεύγει.

Την επόμενη ημέρα, στους ελαιώνες των Βρεττάκων, ο Αποστόλης συστήνει στους εργάτες τον Μιλτιάδη, ο οποίος φαίνεται να επιδεικνύει την σοβαρότητα του από τα πρώτα κιόλας λεπτά. «Καλημέρα.. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει στην Ιουλία μία φωτογραφία που έβγαλε με το Στάθη στο κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν μου είπες: Αρετή μου, μη φύγεις σε παρακαλώ;

Μπορεί να έχω τον ρόλο του επιστάτη, αλλά σας βεβαιώ ότι θα δουλεύω το ίδιο σκληρά με σας. Δεν μου αρέσει να κάθομαι. Καλή μας αρχή παιδιά..», λέει στους εργάτες.

Ο Κουράκος ξανά βλέπει το βίντεο με τον Ανέστη που έκανε διάρρηξη στο σπίτι της Ευτυχίας και σκέφτεται όσα είχε καταθέσει η νεαρή… Η Αθηνά, πηγαίνει στο ίδρυμα να δει την μικρή Φιλιώ, όμως δεν το καταφέρνει και φεύγει απογοητευμένη…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα έκανα όλα για να τους εκδικηθώ

Η Γη της Ελιάς-Αμαλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γυρίζει την πλάτη στην Βασιλική

Στη συνέχεια πηγαίνει στο γραφείο του Λυκούργου και του εξηγεί τι της είπαν: «Η υπεύθυνη μου είπε ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και δεν ήθελε να βγει.

Ότι ήταν έτσι όλη μέρα.. Κάποιες φορές λέει την πιάνει αυτό και δεν θέλει επαφές με κανέναν», του εξηγεί και στη συνέχεια σκέφτεται μήπως τελικά η μικρή Φιλιώ δεν την συμπάθησε. «Μην αποκαρδιώνεσαι. Σκοπός είναι να το εμψυχώσουμε…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάνουν όλοι πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα του Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στέκεται στο πλευρό της Μαργαρίτας

Ίσως θα βοηθούσε να μιλήσεις με ένα παιδοψυχολόγο για την περίπτωσή της, και να σε κατευθύνει…», την συμβουλεύει και της λέει πως αν δεν είναι σίγουρη να μην προχωρήσουν με την υιοθεσία. «Όχι! Δεν πρόκειται να κάνω πίσω! Απλά τρέμω μήπως εκείνη δεν με θέλει..», του απαντά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μάνη βάφεται κόκκινη ξανά μετά το τροχαίο

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει λαμπόγυαλο το μαγαζί της Αρετής

Ο Μάνος με την Μαρίνα έχουν βγει και πάλι για φαγητό με το ζευγάρι που γνώρισαν και τυχαία περνάει από το μαγαζί που βρίσκονται η Στέλλα. «Πες τι θες να φας, να παραγγείλεις γρήγορα, γιατί σε λίγο θα φύγουμε» λέει ο Χάρης στην Ρένα, μόλις την βλέπει και η Στέλλα φαίνεται να ενοχλείται: «Ο άντρας σου όποτε με βλέπει, πάντα βιάζεται να φύγει!», του απαντά και η Μαρίνα κοιτάει άναυδη, ενώ ο Μένος με αμηχανία…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close