Η Γη της Ελιάς: Το πιο απίθανο σενάριο γίνεται αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού το πιο απίθανο σενάριο γίνεται αλήθεια.

Ε…ΌΧΙ…

Θα μας αποχαιρετήσει η Ευτυχία που υποδύεται η Ιφιγένεια Πιερίδου από τη σειρά; Οι έρευνες του Γιώργη Κουράκου στη Γη της ελιάς για τη δολοφονία του Ανέστη.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει στην Ιουλία μία φωτογραφία που έβγαλε με το Στάθη στο κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς: Ερχέται μεγάλη ανατροπή με Κουράκο και Ευτυχία

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Δεν μου είπες: Αρετή μου, μη φύγεις σε παρακαλώ;

Τα spoilers επιμένουν πως η Ιφιγένεια Πιερίδου θα ολοκληρώσει τον ρόλο της ως Ευτυχία στη Γη της ελιάς, μέχρι τις αρχές Ιουλίου, δηλαδή λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς. Αλλά πώς θα φτάσουμε σε αυτό το τέλος; Γιατί η σύλληψή της από τον Γιώργη είναι το πιο ασθενές σενάριο.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Τα έκανα όλα για να τους εκδικηθώ

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γυρίζει την πλάτη στην Βασιλική

Σύλληψη, φυγή ή θάνατος;

Είναι θέμα χρόνου ο αστυνόμος Κουράκος να αρχίσει να υποψιάζεται την αγαπημένη του Ευτυχία, για τη δολοφονία του Ανέστη στη Γη της ελιάς.

Πρώτον θα δεις ότι ταράχτηκε όταν έφτασαν στο σημείο όπου βρέθηκε θαμμένος. Μετά έχει εφιάλτες και μία ανεξήγητη ανησυχία. Τρίτον, ο Γιώργης όταν αγοράζουν καινούργιο ψυγείο θα ανακαλύψει ένα σημάδι, το οποίο μετά από εργαστηριακή ανάλυση θα βρεθεί πως είναι το αίμα του. Η έρευνα ξεκινά και ανοίγει ξανά τον φάκελο του Ανέστη. Τα βίντεο που δείχνουν πως πηγαίνει στο σπίτι της Ευτυχίας τον βάζουν σε σκέψεις.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Χάνουν όλοι πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεφεύγει και ξεσπάει στην Ιουλία

Η Ευτυχία με την συνεργό της Άννα, είναι σε απόγνωση, γιατί ξέρουν ότι ο Γιώργης έχει βάλει στοίχημα να πετύχει αυτή τη φορά. Δεν θέλει να χρεωθεί μία ακόμη εσφαλμένη έρευνα όπως έκανε με τις δολοφονίες που έκανε ο Αλέξης.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στέκεται στο πλευρό της Μαργαρίτας

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μάνη βάφεται κόκκινη ξανά μετά το τροχαίο

Το πιο απίθανο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η ομολογία συμφωνά με το queen.gr και η σύλληψή της. Γιατί αν ισχύει η πιο πρόσφατη πληροφορία, μάλλον θα έχουμε το βιολογικό της τέλος και όχι τη φυγή της, όπως επίσης είχε διαδοθεί. Κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε ποτέ ως ρόλος.

Είναι όμως σίγουρο ότι θα ομολογήσει πριν πεθάνει – προφανώς με δυστύχημα – το έγκλημά της και θα το πάρει όλο πάνω της χωρίς να ενοχοποιήσει την Άννα. Το είχε άλλωστε πει σε συνέντευξή της η Ιφιγένεια Πιερίδου τον περασμένο Σεπτέμβριο στο περιοδικό Mytv: «H Ευτυχία ομολογεί σε κάποιον το έγκλημά της – δεν θα σου πω σε ποιον – αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με πριν και να ακροβατεί στα συναισθήματά της».

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει λαμπόγυαλο το μαγαζί της Αρετής

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζονται αγκαζέ στον γάμο και μένουν όλοι κάγκελο

Ο Γιώργης φαίνεται πως είναι για δεύτερη άτυχος στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του με την Ιουλία.

Η Ιφιγένεια από την άλλη πλευρά – εκτός του ρόλου της – βρήκε τον έρωτα με τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Μέλλο (ο οποίος υποδυόταν τον Άρη και αδελφό της Εύας) και επίσης αποχώρησε από τη σειρά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close