Η Γη της Ελιάς: Μια πρόταση γάμου πέφτει σαν βόμβα και φέρνει ταραχή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς μια πρόταση γάμου  πέφτει σαν βόμβα και φέρνει ταραχή.    

Νέος πόλεμος ξεκινά, ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Ο Ισίδωρος γράφει την μισή του περιουσία στην Αντιγόνη, χωρίς να ρωτήσει τον γιο του. Ο Μάνος, για αντίποινα, κάνει ξανά πρόταση γάμου στην Μαρίνα, με αποτέλεσμα ο γάμος αυτός να σκορπίζει τον πανικό, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Η Γη της Ελιάς: Μια πρόταση γάμου πέφτει σαν βόμβα φέρνει ταραχή

Ο Ισίδωρος δε θέλει ούτε να το ακούει. Ξεσπάει έντονα στον Μάνο, αντιλαμβανόμενος πως ο γιος του αυτή τη στιγμή αντιδρά εκδικητικά. Ο Μάνος, όμως, είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Άλλωστε, ο θρησκευτικός του γάμος με την Μαρίνα, μόνο ευτυχία θα τους φέρει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιτίθεται στην Μαργαρίτα

 

Η Μαρίνα χαίρεται που επιτέλους δε θα κρύβεται. Ο Μάνος της υπόσχεται πως δε θα παίζουν άλλο κρυφτό, πως είναι ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτά τους και πως θα έχει την ευκαιρία να ντυθεί νύφη, στο πλευρό του! Το ζευγάρι αυτό πετάει στα σύννεφα, με τον Ισίδωρο να βγάζει αφρούς από τον θυμό του.

Μια πρόταση γάμου πέφτει σαν βόμβα και φέρνει ταραχή

Έτσι, λοιπόν, ο Μάνος κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα σύμφωνα με το youfly.com  , ανακοινώνοντας στους Βρεττάκους πως ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει την Άνοιξη, στην γη της ελιάς. Συγκεκριμένα, αναφέρει στον πατέρα του πως θα παντρευτεί την Μαρίνα τον Μάρτιο, στην Αρεόπολη!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω γίνεται ασπίδα για την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Μια πρόταση γάμου πέφτει σαν βόμβα φέρνει ταραχή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει αυτόν τον γάμο. Ο Μάνος συνεχίζει να τον προκαλεί, φιλώντας την Μαρίνα δημόσια, στους δρόμους της Μάνης. Όλοι βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση, εκτός από την ηρωίδα μας, η οποία δεν έχει αντιληφθεί πως ο Μάνος την παντρεύεται για να εκνευρίσει τον πατέρα του…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close