Η-Γη-της-Ελιάς-Πότης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ένας νέος χωρισμός θα έρθει στην σειρά.

Μας μοιράζετε πίκρες με το κουτάλι βλέπω…

Τρία είναι τα ζευγάρια που βρίσκονται «στο κόκκινο» την ώρα που μιλάμε στην δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου: Ο Δημοσθένης με την Ασπασία, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, που, παρά τα προβλήματά τους θα παραμείνουν για την ώρα μαζί. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική, οι οποίοι θα περάσουν μια ανήσυχη» περίοδο λόγω Ειρήνης.

Όμως, παρά τις προσπάθειές της, η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας θα πέσει πάνω σε τοίχο. Ο Φίλιππος δεν ενδιαφέρεται. Το μόνο που τον απασχολεί είναι να μην διαταράξει αναίτια τις ισορροπίες ανάμεσα στη Βασιλική και την οικογένειά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κίμωνας και Ειρήνη έρχονται σε ρήξη

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Στέφανος ξανά μαζί

Το τρίτο ζευγάρι που ακροβατεί στο χείλος του γκρεμού είναι ο Γιώργης με την Ιουλία. Μετά και από την άρνησή εκείνης να προσπαθήσουν να γίνουν γονείς με εξωσωματική, ο Κουράκος νιώθει την υπομονή του να εξαντλείται, ενώ η έλξη που του ασκεί η Ευτυχία γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο χτύπημα μαφίας στην Μάνη με θύματα

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

Η Ιουλία, αν και δεν έχει κάνει ακόμα κάποια κίνηση για να πάρει διαζύγιο, έχει πυκνώσει τις συναντήσεις της με τον Στάθη, ο οποίος τη βλέπει και «λειώνει». Αργά ή γρήγορα οι δύο πρώην εραστές θα υποκύψουν στο πάθος τους, εκμεταλλευόμενοι τις τακτικές απουσίες του Κουράκου για υπηρεσιακούς λόγους.

Όμως, όσο και αν το γυαλί ράγισε, ο αστυνόμος νιώθει βαθιά προσβεβλημένος από την συμπεριφορά της νόμιμης συζύγου του. Διαισθανόμενος την απιστία της, προφασίζεται ταξίδι για δουλειά και την πιάνει «στα πράσα» με τον Καπερνάρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Δραματικό φινάλε για Κουράκο Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη

Το γεγονός γίνεται σύντομα βούκινο σε όλη την περιοχή και οι διαδικασίες για το διαζύγιο επισπεύδονται. Η Αθηνά θα σταθεί φυσικά στο πλευρό της φίλης της -άλλωστε είναι αυτή που τη συμβούλεψε να «ακολουθήσει» την καρδιά της. Όμως ο Ισίδωρος θα αντιδράσει -για τον αδελφό της Ιουλίας το όνομα της οικογένειας και οι «νόμοι» της Μάνης είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close