Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Μυρτάλη είναι έτοιμη να αποτελειώσει τον Αλέξη. 

Άτσα Μυρτάλη…

Ο Αλέξης είναι ένας από τους χαρακτήρες της σειράς Η Γη της Ελιάς που μας έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, όχι για ευχάριστο λόγο, αλλά για την ψυχική του υγεία, που τον οδηγεί σε αποτρόπαια εγκλήματα.

Ωστόσο, ο νεαρός αρχίζει να δέχεται κάποια ανώνυμα, απειλητικά τηλεφωνήματα από μία γυναίκα η οποία φαίνεται να γνωρίζει για τη βίαιη συμπεριφορά του και για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, με τελευταίο τον φόνο του Γεράσιμου…

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς :Η Άντζελα Γκερέκου αποχωρεί από τη σειρά

Ο Αλέξης σύμφωνα με το Mytv καταφέρνει να ανακαλύψει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από αυτά τα τηλεφωνήματα και παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Να αναλάβει δράση όσο πιο άμεσα γίνεται με απώτερο σκοπό να της κλείσει μια για πάντα το στόμα, για να μην του δημιουργήσει προβλήματα.

Γρήγορα, λοιπόν, κανονίζει να πάρει ρεπό από την ταβέρνα του Χρήστου για να κάνει μια… επίσκεψη στη γυναίκα που τον ενοχλεί. Μόνο που αυτή δεν είναι άλλη από τη θεία του τη Μαρία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι

Ο Αλέξης φεύγει κρυφά απ’ όλους για το Σούνιο δίνοντας στη Μαρία ραντεβού θανάτου! Οι δυο τους συναντιούνται, αλλά όταν ο νεαρός αποπειράται να εφαρμόσει κάποιο από τα δολοφονικά σχέδια που έχει εναντίον της, η Μαρία καταφέρνει να αμυνθεί και τον αποφεύγει.

Μάλιστα, του θέτει ένα τελεσίγραφο: μη διανοηθεί να αγγίξει ξανά την ίδια, την Αθηνά και τη Μαργαρίτα, γιατί το επόμενο τηλεφώνημα που θα κάνει δεν θα είναι σε εκείνον για να τον απειλήσει, αλλά στην Αστυνομία για να τον καταγγείλει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Και αυτή τη φορά, θα είναι επώνυμη η καταγγελία και με αποδεικτικά στοιχεία. Εν τω μεταξύ, η Αθηνά και η Μαργαρίτα αγνοούν όλα όσα συμβαίνουν στο Σούνιο και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να αντιμετωπίσουν τον Αλέξη και τη βίαιη συμπεριφορά του, καθώς δεν ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Λίγες ώρες μετά, ο Αλέξης επιστρέφει στη Μάνη και έχει να διαχειριστεί την καχυποψία και την ψυχρή συμπεριφορά της μητέρας του και της Μυρτάλης. Παρ’ όλα αυτά, όμως, παίρνει το ρίσκο και ομολογεί τον φόνο του Γεράσιμου στην τελευταία, η οποία σοκάρεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πονηρή και αδίστακτη γυναίκα

Οι υποψίες που είχε όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώνονται και επίσημα. Από τότε, η Μυρτάλη βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα: αν πρέπει ή όχι να καταγγείλει τον Αλέξη στην Αστυνομία για τον συγκεκριμένο φόνο. Ωστόσο, σαν ένα προσωρινό μέτρο ασφαλείας, κάνει αίτηση να βγάλει άδεια οπλοφορίας. Κάτι που είναι μια σχετικά χρονοβόρα διαδικασία…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close